Περισσότερο λυπημένος από κάθε άλλον στην Τσέλσι πρέπει να νιώθει ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ.

Περισσότερο λυπημένος από κάθε άλλον στην Τσέλσι πρέπει να νιώθει ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ.

Ο επιθετικός από την Γκαμπόν ήλπιζε σε ένα restart στην καριέρα του μετά τον εφιάλτη στην Βαρκελώνη και καταλληλότερος για να τον παροτρύνει ήταν ο πρώην τεχνικός των Λονδρέζων.

Τούχελ και Ομπαμεγιάνγκ διατηρούσαν άριστη σχέση από τα χρόνια της Ντόρτμουντ και ήταν ο λόγος που η προσαρμογή του ξανά στο Λονδίνο (πέρασε και από την Άρσεναλ) τον έκανε να νιώθει ασφαλή.

Η απογοήτευση επανήλθε γρήγορα ωστόσο στην περίπτωση του Ομπαμεγιάνγκ που δεν πρόλαβε να κλείσει εβδομάδα με τον μέντορά του στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Η αιφνίδια απόλυση του Τούχελ, ταρακούνησε και τον Γκαμπονέζο που μετά το αρχικό σοκ, προσπαθεί να βρει τη δύναμη να συνεχίσει!

Στην Τσέλσι υπάρχει “πολυκοσμία” στην επίθεση και γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια προσαρμογής. Παίρνεις την ευκαιρία και οφείλεις να είσαι έτοιμος… Με τον Τούχελ θα υπήρχε σίγουρα η υπομονή, τώρα κυριαρχεί το άγνωστο με τον Πότερ που μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά και πρέπει να φέρει άμεσα αποτελέσματα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea FC (@chelseafc)

Αυτή η διαδικασία αγχώνει και τον ίδιο τον Ομπαμεγιάνγκ που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει μόνο απρόοπτα. Παρόλα αυτά δείχνει διατεθειμένος να παλέψει και να επανακτήσει τη χαμένη του ψυχολογία και εκτελεστική δεινότητα.

Παραδέχεται πως είναι μια τρελή περίοδο γι’αυτό και τον λυπεί η αποχώρηση Τούχελ. Δεσμεύεται όμως ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, δήλωση που αποτελεί χαραμάδα ελπίδας για έναν Ομπαμεγιάνγκ από το λαμπρό παρελθόν!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ