Το λέει η ψυχή του! Ο Τιάγκο Σίλβα ετοιμάζεται να κλείσει τα 39 του χρόνια όμως στο μυαλό του δεν υπάρχει η αποχώρηση από την ενεργό δράση.

Το λέει η ψυχή του! Ο Τιάγκο Σίλβα ετοιμάζεται να κλείσει τα 39 του χρόνια όμως στο μυαλό του δεν υπάρχει η αποχώρηση από την ενεργό δράση.

Πριν λίγους μήνες ο Γκράχαμ Πότερ, όταν ακόμα μάθαινε τους νέους του παίκτες, είχε δηλώσει πως αρέσκεται να δουλεύει με ένα συγκεκριμένο παίκτη. Τον Τιάγκο Σίλβα!

Κανείς δεν μπορούσε να παρεξηγήσει αυτή του δήλωση καθώς πρόκειται για παίκτη πρότυπο για όλους! Ο Τιάγκο Σίλβα αποτελεί τον στυλοβάτη της άμυνας της Τσέλσι και θεωρητικά η ηλικία του θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα!

Μπαίνοντας στα 39 η αποχώρηση από τα γήπεδα μοιάζει κάτι φυσιολογικό! Μόνο που ο Βραζιλιάνος δεν συμβιβάζεται!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βραζιλιάνος στόπερ συμφώνησε προφορικά με τη διοίκηση των Λονδρέζων για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν επιπλέον χρόνο, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2024 και λίγους μήνες δηλαδή πριν κλείσει τα 40 του χρόνια.

Τη φετινή σεζόν ο Σίλβα μετράει 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Τσέλσι, ενώ συνολικά από το καλοκαίρι του 2020 έχει πραγματοποιήσει 106 εμφανίσεις με απολογισμό 5 γκολ και 5 ασίστ, κατακτώντας το διεθνές τρεμπλ με τους Μπλε τη σεζόν 2020/21 (Champions League, ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ