Ο Μπρούνο Φερνάντες γράφει την δική του ιστορία στην Γιουνάιτεντ και στην Πρέμιερ Λιγκ κάτι που το δείχνει η προσφορά του στους “κόκκινους διαβόλους“. Αλλά δεν του αρέσει να χάνει και είναι κυριολεκτικά τρελαμένος με τις τελευταίες γκέλες της ομάδας του. «Δεχόμαστε γκολ σε κάθε παιχνίδι, δεχόμαστε πολλά γκολ και στο γήπεδο μας» δήλωσε χαρακτηριστικά […]

Ο Μπρούνο Φερνάντες γράφει την δική του ιστορία στην Γιουνάιτεντ και στην Πρέμιερ Λιγκ κάτι που το δείχνει η προσφορά του στους “κόκκινους διαβόλους“. Αλλά δεν του αρέσει να χάνει και είναι κυριολεκτικά τρελαμένος με τις τελευταίες γκέλες της ομάδας του.

«Δεχόμαστε γκολ σε κάθε παιχνίδι, δεχόμαστε πολλά γκολ και στο γήπεδο μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος σκόραρε στο ματς με την Έβερτον, και πρόσθεσε: «Έχουμε πάρα πολλά αρνητικά αποτελέσματα στην έδρα μας και δεν είναι πλέον δυνατόν αυτό να συνεχισθεί. Είναι αδύνατο να δεχόμαστε γκολ, από ελεύθερο λάκτισμα στο κέντρο του γηπέδου».

Ο Μπρούνο Φερνάντες κέρδισε το τέταρτο βραβείο του «Premier League Player of the Month» σε χρόνο ρεκόρ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Κριστιάνο ΡονάντοΟ 26χρονος μέσος κατέκτησε τα βραβεία του Φεβρουαρίου, του Ιουνίου, του Νοεμβρίου και τώρα του Δεκεμβρίου, στην πρώτη του χρονιά στο Νησί.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πάρει από το χέρι την Γιουνάιτεντ και την οδηγεί στην κορυφή. Και όλα αυτά μόλις σε 12 μήνες από την μεταγραφή του σε μια από τις δυσκολότερες αγωνιστικά περιόδους της Γιουνάιτεντ. Ο Μπρούνο Φερνάντες πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,και ο Πορτογάλος μέσος αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και κατάφερε να γίνει σύνθημα των οπαδών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι