Τραβάει την καψούρα του ο Αρτέτα με τον ταλαντούχο Αουάρ της Λυών, αλλά τα χρήματα δεν ήταν αρκετά για να τον φέρουν στους κανονιέριδες και έμεινε στην Γαλλία. Νέος δυνατός στόχος πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Ντομινίκ Σομποσλάι της Σάλτσμπουργκ. Ο Αουάρ έμεινε όνειρο αλλά ο Ντομινίκ Σομποσλάι της Σάλτσμπουργκ […]

Τραβάει την καψούρα του ο Αρτέτα με τον ταλαντούχο Αουάρ της Λυών, αλλά τα χρήματα δεν ήταν αρκετά για να τον φέρουν στους κανονιέριδες και έμεινε στην Γαλλία. Νέος δυνατός στόχος πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Ντομινίκ Σομποσλάι της Σάλτσμπουργκ.

Ο Αουάρ έμεινε όνειρο αλλά ο Ντομινίκ Σομποσλάι της Σάλτσμπουργκ είναι πλέον ο δυνατός μεταγραφικός στόχος της ομάδας του Αρτέτα. 

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν βάλει στο μπλοκάκι τους τον 19χρονο, ωστόσο η Άρσεναλ φέρεται να είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή. Μάλιστα το δημοσίευμα επιβεβαιώνεται και από την Ουγγαρία που αναφέρει πως ο 20χρονος είναι στόχος του Μικέλ Αρτέτα.

Την περασμένη σεζόν, ο Σομποσλάι πραγματοποίησε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ολοκληρώνοντας με 12 γκολ και 18 ασίστ, ενώ φέτος έχει ήδη 4 γκολ και 4 ασίστ σε 8 αγώνες. Ο Ούγγρος επιθετικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του τόσο στο πρωτάθλημα της Αυστρίας όσο και στο Champions League.

Szoboszlai is reportedly at the top of Rangnick's wish-list for next  season, Milan are in contact with his agents | Rossoneri Blog - AC Milan  News

Ο 20χρονος μέσος είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου της Ουγγαρίας και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Αυστρίας. Στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στα 25 εκατ. ευρώ και η ομάδα του Μιλάνου είναι σ’ επαφές με τον ατζέντη του για την υπογραφή προσυμφώνου συνεργασίας.

Για τον νεαρό διεθνή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Αρσεναλ, Ίντερ και Νάπολι.

Όλοι έχουν είδωλα. Ακόμα και ποδοσφαιριστές που κάνουν γεμάτη καριέρα, έχουν το δικό τους ίνδαλμα. Από την μεριά του, ο διεθνής Ούγγρος, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τονίσει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το δικό του πρότυπο για το μέλλον. Μάλιστα, είναι και ένας από τους λόγους που άλλαξε θέση στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο Σομποσλάι μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του ως μέσος, ωστόσο δεν άργησε να μετακινηθεί στα εξτρέμ, αφού οι ικανότητές και η ποιότητα που είχε, άρμοζαν σε εκείνη την θέση. Φυσικά, τα προτερήματα που απέκτησε από τα χαφ, τον βοηθάνε στα άκρα της επίθεσης. Φυσικά, δεν είναι τυχαίο πως ο Πορτογάλος αστέρας αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Ο 20χρονος άσος έχει μπει δυναμικά στη νέα σεζόν. Ήδη μετράει πέντε τέρματα και επτά ασίστ σε 10 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο τα βλέμματα όλων, πέφτουν στα στατιστικά του στο Champions League. Ο αυστριακός σύλλογος έχει παίξει σε δύο ματς προκριματικών και δύο ματς ομίλων, με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να έχει βρει δίχτυα σε… όλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ