Η εποχή Κόντε άρχισε περίεργα στην Τότεναμ με νέα ήθη και έθιμα προκειμένου να γίνουν fit οι παίκτες. Ο Ιταλός κόουτς από τις πρώτες κιόλας μέρες παρουσίας του στο Λονδίνο διαπίστωσε ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση. Αλλά κι ότι αρκετοί παίκτες έχουν αυξημένο βάρος. Και υψηλούς δείκτες λίπους. Έλαβε λοιπόν τα […]

Η εποχή Κόντε άρχισε περίεργα στην Τότεναμ με νέα ήθη και έθιμα προκειμένου να γίνουν fit οι παίκτες.

Ο Ιταλός κόουτς από τις πρώτες κιόλας μέρες παρουσίας του στο Λονδίνο διαπίστωσε ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση. Αλλά κι ότι αρκετοί παίκτες έχουν αυξημένο βάρος. Και υψηλούς δείκτες λίπους.

Έλαβε λοιπόν τα μέτρα του προκειμένου να φέρει τους ποδοσφαιριστές στο επίπεδο που θέλει. Καταρχάς, ο Κόντε και το επιτελείο του εντόπισαν παρατυπίες στη διατροφή των παικτών. Κάτι που φαίνεται πώς προκάλεσε αύξηση των κιλών και του λίπους.

Οι μετρήσεις που έκανε έδειξαν το πρόβλημα και ο νέος κόουτς των Σπιρουνιών πήρε την απόφαση να ταράξει τα νερά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα the Athletic, ο Κόντε εξετάζοντας τη διατροφή των ποδοσφαιριστών. Αποφάσισε ότι πρέπει δοθεί μεγάλη προσοχή σε ό,τι τρώνε. Κι έτσι το πρώτο μέτρο που έλαβε ήταν να κόψει την κέτσαπ και τη μαγιονέζα από τα γεύματα στο εστιατόρια της ομάδας!

Επίσης, εξαφανίστηκαν τα σάντουιτς, ενώ δόθηκε εντολή να μην σερβίρονται βαριά φαγητά, αλλά και να μειωθεί το βούτυρο στη μαγειρική.

Ακόμη, περιορίστηκαν οι χυμοί, απαγορεύτηκαν τα αναψυκτικά και έγιναν συστάσεις στους παίκτες για να τρώνε περισσότερα φρούτα.

Παράλληλα, η ένταση στο προπονητικό πρόγραμμα αυξήθηκε κατακόρυφα, γεγονός που ένιωσαν στο κορμί και στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ μετά το ματς με τη Φίτεσε για το Conference League.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ταμπλόιντ, μετά τις πρώτες προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές ένιωσαν εξουθενωμένοι ενδεικτικό των «τρελών» ρυθμών που ανέβασε ο Κόντε αλλά και της χαλαρότητας που μάλλον επικρατούσε επί των ημερών του προκατόχου του. Νούνο Εσπίριτο.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι