Με τους "Γλάρους" κάθε χρονιά παρουσιαζόταν και καλύτερος. Ήταν εντυπωσιακός. Ένα "θηρίο" που καταπίνει τα πάντα στο κέντρο.

Ο αμυντικός μέσος της Μπράιτον Ιβ Μπισούμα αφού δεν κατάληξε στης… φυλακής τα σίδερα -που, φυσικά, δεν είναι για τους λεβέντες…πήγε στην Τότεναμ.

Ο Ιβ Μπισουμά γεννήθηκε στην Ακτή Ελεφαντοστού, στις 30 Αυγούστου του 1996. Μεγάλωσε όμως στο Μάλι. Και από μικρός έδειξε μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Στην Ακαδημία της Majestic FC παίζει μαζί με τον Τραορέ. Και στα 18 του γίνεται επαγγελματίας με τη Ρεάλ Μπαμάκο.

Η Λιλ τον εντοπίζει στα 20 του. Μετά από μόλις 4 μήνες με τη δεύτερη ομάδα, προβιβάζεται στην πρώτη και γράφει μαζί της 47 ματς. Και πριν κλείσει τα 20 του, τον Ιούλιο του 2018 βρίσκεται στην Αγγλία και τη Μπράιτον, που του κάνει 5ετές συμβόλαιο.

Με τους “Γλάρους” κάθε χρονιά παρουσιαζόταν και καλύτερος. Ήταν εντυπωσιακός. Ένα “θηρίο” που καταπίνει τα πάντα στο κέντρο.

Το συμβόλαιο του Μπισουμά έληγε το 2023, αλλά είχε ήδη εκδηλώσει την επιθυμία του να πάει σε άλλη ομάδα. Οι “Σπέρς” τον απέκτησαν και έβαλαν ένα θηρίο στην άμυνα τους.

Η Τότεναμ έκανε επίσημη την απόκτηση του Ιβ Μπισουμά από την Μπράιτον έναντι 29 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ