Η Πρέμιερ Λιγκ έχει δει μερικά απίστευτα επιθετικά τρίο κατά τη διάρκεια των δεκαετιών που πέρασαν. Μερικοί από τους καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει στην ιστορία του πρωταθλήματος είναι σε αυτήν τη λίστα. Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης Η Πρέμιερ υπήρξε θησαυρός του θεάματος και συνεχίζει να παραμένει πιστή στο θέαμα. Το πρωτάθλημα μας έχει χαρίσει αξέχαστες […]

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει δει μερικά απίστευτα επιθετικά τρίο κατά τη διάρκεια των δεκαετιών που πέρασαν. Μερικοί από τους καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει στην ιστορία του πρωταθλήματος είναι σε αυτήν τη λίστα.

Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης

Η Πρέμιερ υπήρξε θησαυρός του θεάματος και συνεχίζει να παραμένει πιστή στο θέαμα. Το πρωτάθλημα μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές με την πάροδο των ετών και είχαμε επίσης το προνόμιο να δούμε μερικούς απίστευτους παίκτες.

Οι μεγάλες ομάδες της Premier League έχουν επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση τους και ως αποτέλεσμα, είμαστε σε θέση να παρακολουθήσουμε μερικούς υπέροχους ποδοσφαιριστές να παίζουν ο ένας δίπλα στο άλλο. Όταν οι καλύτεροι παίκτες συνεργάζονται στο γήπεδο, τις περισσότερες φορές, μας προσφέρουν ένα θεαματικό ποδόσφαιρο.

Με το πέρασμα του χρόνου, τα επιθετικά τρίδυμα έχουν γίνει αρκετά. Ο συνδυασμός των Μέσι, Σουάρες, Νειμάρ είναι κάτι που δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει ο φίλος του ποδοσφαίρου. Η Premier League είχε επίσης μερικά μαγευτικά τρίο και σήμερα, ρίχνουμε φως στα πέντε καλύτερα.

Χάρι Κέιν – Ντέλε Άλι – Σον (Τότεναμ)

Son, Kane and Alli

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες με αρκετό θέαμα, η Τότεναμ τελικά ξεκίνησε με υψηλούς στόχους κάτω από τον Μαουρίσιο Ποκετίνο Ο προπονητής της Τότεναμ έβγαλε φλέβα χρυσού με τους  Ντέλε Άλι, Σον και Χάρι Κέιν και παρουσίασε ένα από τα καλύτερα επιθετικά τρίδυμα της ιστορίας.

Το τρίο ήταν σχεδόν ασταμάτητο στη σεζόν 2016-17 και σημείωσε 61 γκολ. Απίστευτος αριθμός. Ο Χάρι Κέιν σημείωσε 29 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ντελ Άλι σημείωσε 18 και ήταν μόλις 20 ετών εκείνη τη στιγμή. Οι “Σπερς” εκείνη την χρονιά πέτυχαν περισσότερα γκολ και δέχτηκαν λιγότερα από την πρωταθλήτρια Τσέλσι Είναι κρίμα που η τριπλέτα δεν συνέχισε και αργότερα, αλλά ο αποκλεισμός του Ντέλε Άλι από την ομάδα επί εποχής Μουρίνιο έβαλε τέλος.  Αλλά ο Πορτογάλος δημιούργησε ένα από τα καλύτερα δίδυμα της ιστορίας και σίγουρα το καλύτερο την φετινή χρονιά, με τους Σον και Κέιν να κάνουν μαγικά πράγματα και να βλέπουν πρωτάθλημα!

 Ντρογμπά, Μαλουντά, Λάμπαρντ (Τσέλσι)

Frank Lampard, (extreme left), Didier Drogba (third from left), Florent Malouda

Αφού ο Jose Mourinho ανέβασε αρχικά το επίπεδο στην Τσέλσι και την μετέτρεψε σε έναν από τους πρωταγωνιστές της Πρέμιερ Λιγκ, οι Blues έκαναν ακόμη πολλά πράγματα για να διατηρήσουν αυτό το υψηλό επίπεδο. Προς το τέλος της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, είχαν μια τρομερή πλευρά που προπονήθηκε από τον Carlo Ancelotti. Ο Didier Drogba ήταν ο καλύτερος επιθετικός για τουλάχιστον δύο σεζόν, συνδυάστηκε με έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών, τον Frank Lampard και έναν συναρπαστικό ακραίο τον Florent Malouda.

Το τρίο σημείωσε περισσότερα συνολικά 60 γκολ σε μια σεζόν όπου η Τσέλσι σκόραρε 103 γκολ. Οι Ντρογκμπά και Μαλουντα ήταν σωματώδης επιθετικοί παθιασμένοι και απίστευτα έξυπνοι και μαζί με τον Λάμπαρντ, ήταν πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσει η αντίπαλη ομάδα.

Τιερί Ανρί, Ντένις Μπέργκαμπ, Ρομπέρ Πιρές (Άρσεναλ)

Thierry Henry, Denis Bergkamp and Robert Pires in an Arsenal Training Session

Το «Invincibles» της Arsenal ήταν γεμάτο ταλέντο και μας χάριζε πάντα όμορφο ποδόσφαιρο όταν η ομάδα του Arsene Wenger ήταν στο γήπεδο. Ίσως το καλύτερο τρίδυμο σε όλη την ιστορία, ήταν το επιθετικό τρίο του αναντικατάστατου Thierry Henry, του απαράμιλλου Denis Bergkamp και του κομψού Robert Pires. Το δικό τους δεν ήταν ένα παραδοσιακό τρίο επίθεσης, δεδομένου ότι ο Wenger αγαπούσε να έχει εντυπωσιακά ζευγάρια στα πλάνα της ομάδας του.

Και οι τρεις ήταν καθοριστικοί στην καλύτερη σεζόν της Premier League όλων των εποχών, με τον Ανρι να ηγείται της γραμμής και να σκοράρει 30 γκολ και να μοιράζει 9. Ο Pires ήταν μια απειλητική παρουσία στα φτερά και ο Denis Bergkamp, ​​καλά … Ο Denis Bergkamp ήταν απλά μαγικός.

Ραχίμ Στέρλινγκ, Λιρόι Σανέ, Σέργι Αγκουέρο (Σίτι)

Sergio Aguero, Raheem Sterling and Leroy Sane

Υπήρχε μια εποχή που η Μάντσεστερ Σίτι φάνηκε να αποδίδει ποδόσφαιρο σε ένα ανώτερο επίπεδο που φαινόταν αδύνατο να συμβαδίσουν οι υπόλοιπες ομαδες. 

Ο Πεπ δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερη τριπλέτα. Οι Στέρλινγκ, Σανέ και Αγκουέρο συμπλήρωναν ο ένας τον άλλον με εξαιρετικό τρόπο και υποστηρίχθηκαν απόλυτα από τον David Silva και τον Kevin De Bruyne πίσω τους. Η ταχύτητα του Sterling, ο ρυθμός του Sane και η φινέτσα του Sergio Aguero εμφανίστηκαν καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μια απόλαυση. Τρομεροί συνδυασμοί και πολύ όμορφα γκολ, μας αφήναν στο πέρασμα τους

Το τρίο σημείωσε 49 γκολ μεταξύ τους κατά τη διάρκεια εκείνης της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και έβγαλε επίσης 34 ασίστ. Αυτό σημαίνει ότι συμμετείχαν άμεσα σε 83 γκολ μόνο στην Πρέμιερ.

Ρομπέρτο Φιρμίνιο, Σάντιο Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ)

Mo Salah, Sadio Mane and Roberto Firmino

Εύκολα το καλύτερο επιθετικό τρίο στην Premier League αυτή τη στιγμή, ο Roberto Firmino, ο Sadio Mane και ο Mohamed Salah ήταν ο εφιάλτης των αμυντικών για σχεδόν τρεις σεζόν τώρα. Αυτό το τρίδυμο έχει απίστευτη χημεία και σχεδόν πάντα λειτουργεί στο ίδιο μήκος κύματος. Όλοι έχουν ρυθμό, είναι γρήγοροι και ευέλικτοι και βγάζουν συνεχώς απίστευτους συνδυασμούς.

Ο Firmino δεν είναι το τυπικό νούμερο 9  και αφήνει το βάρος του σκοραρίσματος στον Mane και  Salah.  Οι δυο τους σημείωσαν από 22 γκολ ο καθένας και ολοκλήρωσαν τη σεζόν 2018-19 παίρνοντας το Golden Boot μαζί με  τον Pierre-Emerick Aubameyang. Το τρίο ήταν ίσως το πιο σημαντικό μέρος της ομάδας του Jurgen Klopp που κέρδισε το UEFA Champions League και την Premier League σε διαδοχικές σεζόν

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ