Εκτός της νίκη των Gunners που ήταν το πιο σημαντικό του αγώνα, ξεχωριστή σημασία είχε και το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο αρχηγός των γηπεδούχων, που ήταν και το πρώτου γκολ για την φετινή σεζόν. Ηρθε η νίκη για να επιστρέψει η ψυχολογία στην ομάδα που είναι απαραίτητη για την συνέχεια. Ορισμένοι θα πουν ένα διάλειμμα […]

Εκτός της νίκη των Gunners που ήταν το πιο σημαντικό του αγώνα, ξεχωριστή σημασία είχε και το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο αρχηγός των γηπεδούχων, που ήταν και το πρώτου γκολ για την φετινή σεζόν.

Ηρθε η νίκη για να επιστρέψει η ψυχολογία στην ομάδα που είναι απαραίτητη για την συνέχεια. Ορισμένοι θα πουν ένα διάλειμμα στις αποτυχίες, αλλά εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα. Δεν είναι δα και για τέτοια θέση η φετινή ομάδα.

Μετά από καιρό είδαμε μια αποφασισμένη ομάδα να παίζει για την νίκη και να την κερδίζει με εμφατικό τρόπο. Λάθη είχαμε ξανά, αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι μετά από καιρό τα χαμόγελα έστω και διακριτικά μπορούν να επιστρέψουν.  

Μετά από 7 αγωνιστικές μια νίκη που είχαν απόλυτη ανάγκη και μαζί οξυγόνο πήραν ο Μίκελ Αρτέτα και η Αρσεναλ, που παρά τις απουσίες και την 11άδα με κάποιους πιτσιρικάδες, κατέκτησε το λονδρέζικο ντέρμπι

Ξεχώρισε από τον αγώνα το εκπληκτικό γκολ του αρχηγού των γηπεδούχων. 

Από μια «στημένη» φάση και την υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζάκα, η οποία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μεντί, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0! Αυτό, μάλιστα, ήταν το πρώτο φετινό τέρμα του Ελβετού αρχηγού της Άρσεναλ καθώς επίσης και το πρώτο της ομάδας του απέναντι στην Τσέλσι με φάουλ από το… 2004 και μια εκτέλεση τότε του Ανρί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα