Η Τσέλσι ήταν πρωταγωνίστρια στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η ενίσχυση ωστόσο φέρνει και την ανάγκη για αποχωρήσεις!

Η Τσέλσι ήταν πρωταγωνίστρια στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η ενίσχυση ωστόσο φέρνει και την ανάγκη για αποχωρήσεις!

Δίχως αμφιβολία οι μπλε του Λονδίνου από την στιγμή που ανέλαβε την ιδιοκτησία ο Τοντ Μποέλι συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Πακτωλός εκατομμυρίων και σπουδαίες μεταγραφές έχουν γίνει τον τελευταίο ένα χρόνο με τον Αμερικανό στο τιμόνι του συλλόγου. Βέβαια τα χρήματα δεν φέρνουν από μόνα τους την επιτυχία και στην Τσέλσι βιώνουν πολύ καλά αυτή την αλήθεια!

Οι μεταγραφές έχουν γεμίσει… επικίνδυνα το ρόστερ και εκτός από ποιότητα, υπάρχει και δυσαρέσκεια! Κορυφαία ονόματα της ομάδας δεν βρίσκουν θέση στην ενδεκάδα και είναι λογικό να ψάχνονται για αποχώρηση!

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Μέισον Μάουντ που δεν θέλει να φάει τα… νιάτα του στην Τσέλσι υπό αυτό το καθεστώς! Ο 24χρονος Άγγλος είναι φυσικά περιζήτητος στο Νησί, με τις Λίβερπουλ, Μαν.Γιουνάιτεντ και Μαν.Σίτι να τον πολιορκούν ενόψει καλοκαιριού!

Τα ρεπορτάζ για την περίπτωσή του ανανεώνονται συνεχώς! Οι τρεις μεγάλες ομάδες της Premier League έχουν δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη με την Daily Mail να σημειώνει σήμερα (18/2) πως η Λίβερπουλ έχει τον πρώτο λόγο!

Πάντως συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα με το συμβόλαιο του παίκτη (αμείβεται με 80.000 λίρες της εβδομάδα και ζητάει τριπλασιασμό των αποδοχών) να αποτελεί αγκάθι για την Τσέλσι και τους ενδιαφερόμενους για την αγορά του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ