Μια από τις πιο θρυλικές φιγούρες του NBA τρέφει απεριόριστη αγάπη για την Λίβερπουλ και δηλώνει συναισθηματικά δεμένος με τους Σαλάχ και Κλοπ.

Μια από τις πιο θρυλικές φιγούρες του NBA τρέφει απεριόριστη αγάπη για την Λίβερπουλ και δηλώνει συναισθηματικά δεμένος με τους Σαλάχ και Κλοπ.

Για τον Στιβ Κερ δεν χρειάζονται συστάσεις. Εννιά φορές πρωταθλητής NBA ως παίκτης και προπονητής και αμέτρητα ρεκόρ! Ένας άνθρωπος που ζει εδώ και δεκαετίας με το μπάσκετ, περιμένεις να μην έχει άλλες δυνατές αγάπες.

Στην περίπτωση του coach των Warriors δεν ισχύει αυτό! Ο Κερ συμπαθεί το ποδόσφαιρο και έχει έρωτα με την Λίβερπουλ. Οι αποκαλύψεις του φτιάχνουν ένα ωραίο story γύρω από αυτό το δέσιμο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamed Salah (@mosalah)

Ο Στιβ Κερ εκτός από οπαδός των Reds αυτοαποκαλείται και υποστηρικτής των Μοχάμεντ Σαλάχ και Γιούργκεν Κλοπ.

Για τον πρώτο υπάρχει παρασκήνιο και πώς έφτασε να τον επευθυμεί! Ο Αιγύπτιος είναι και ο λόγος που έγινε Λίβερπουλ, αποκαλύπτοντας ότι έχει ζήσει για τρία χρόνια ως έφηβος στο Κάιρο.

“Ξεκίνησα να παρακολουθώ την Πρέμιερ Λιγκ πριν από πέντε-έξι χρόνια και μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Έτσι άρχισα να διαβάζω γι’ αυτόν… Με κέρδισε ο χαρακτήρας του και η βοήθεια που πρόσφερε στη γενέτειρά του, βοηθώντας στην οικοδόμηση ενός σχολείου. Ήξερα πόσο αγαπητός ήταν στην Αίγυπτο, οπότε είπα: “Αυτός είναι ο τύπος μου!”. Ήθελα να τον υποστηρίξω τρελά και όταν έμαθα ότι έπαιζε στη Λίβερπουλ, είπα: “Εντάξει, αυτή είναι η ομάδα μου!” Λοιπόν, από τότε είμαι οπαδός των Reds…”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jurgen Klopp (@jurgenklopp10)

Επόμενος στην “ιεραρχία” του στην Λίβερπουλ είναι ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο σεβασμός που τρέφει για τον Γερμανό είναι απεριόριστος.
Του το σημείωσε μάλιστα και πρόσφατα που είχε την τύχη να τον συναντήσει κατά την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ.

“Συναντήθηκα με τον Γιούργκεν Κλοπ στο Λίβερπουλ και νιώθω μεγάλη συγκίνηση”!

Ο Στιβ Κερ είναι δεδομένο πως επέστρεψε γεμάτος με χρήσιμες εμπειρίες στις ΗΠΑ και πλέον κάνει σκέψεις για τη νέα σεζόν στο NBA και την υπεράσπιση του τίτλου!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ