Αλλά δεν φτάνει να αποκτήσεις τέτοιο κορμί, το δύσκολο είναι να το διατηρείς πάντα έτσι. Σας έχουμε το νέο που θα σας αρέσει.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εκτός από τις τεράστιες ποδοσφαιρικές ικανότητες που απολαύσαμε με τη Ντόρτμουντ, και τώρα έχει ξεκινήσει με την Μάντσεστερ Σίτι,  έχει εξελιχθεί με πολύ κόπο σε έναν υπεραθλητή, παρουσιάζοντας μια πολύ μεγάλη μεταμόρφωση στο σώμα του.

Για να έρθουν αυτά τα τρομερά κατορθώματα του στον αγωνιστικό χώρο, ο Νορβηγός έχει περάσει από επίπονες προπονήσεις, με αποτέλεσμα να έχει εξελιχθεί σε έναν υπεραθλητή.

Αλλά δεν φτάνει να αποκτήσεις τέτοιο κορμί, το δύσκολο είναι να το διατηρείς πάντα έτσι. Σας έχουμε το νέο που θα σας αρέσει.

Ο νεαρός στράικερ χρειάζεται γύρω στις 4.000 θερμίδες την ημέρα για να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο το σώμα του, αλλά έχει βρει την λύση, με κάτι που το λατρεύει

Πίτσα-κεμπάπ αγαπητοί φίλοι, και από θερμίδες άλλο τίποτα. Την συνταγή δεν την έχουμε, αλλά πόσο δύσκολο θα είναι να την βρείτε.

Όταν πηγαίνει για διακοπές θα μπορεί να την απολαμβάνει, αλλά στην Σίτι, αντιμετωπίζει πρόβλημα. Βλέπετε ο Πεπ έχει απαγορεύσει την πίτσα δια ροπάλου από το 2016.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ