Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι ευχαριστημένος στην Ρόμα και κάνει σκέψεις επιστροφής στην Premierleague.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι ευχαριστημένος στην Ρόμα και κάνει σκέψεις επιστροφής στην Premierleague.

Το μέλλον του Πορτογάλου στους τζιαλορόσι είναι μετέωρο. Σύμφωνα με την Daily Mail o Special One εμφανίζεται απογοητευμένος από την οικονομική στήριξη της διοίκησης στο πρότζεκτ και σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση.

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να έχει την ομάδα μέσα σε όλους τους στόχους της μέχρι στιγμής, παρ’ όλα αυτά ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος και ανήμπορος να προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές που θα τον βοηθήσουν ακόμη περισσότερο να πετύχει τους στόχους που του έχουν τεθεί.

Κάπως έτσι τα πρώτα σενάρια για το μέλλον έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους με την επιστροφή του στην Αγγλία και την Τσέλσι να πρωτοστατούν σ’ αυτά. Ένας ακόμη λόγος είναι και το γεγονός πως η γυναίκα του με τα παιδιά του συνεχίζουν να μένουν στο Λονδίνο. Φυσικά, σημαντικός λόγος είναι και η μεγάλη του αδυναμία στην Premier League.

Κάποιοι τον έχουν συνδέσει και με την επικείμενη απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες από την Γουέστ Χαμ, ωστόσο δεν είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος τεχνικός να αφήσει την Ρόμα μεσούσης της σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик