Η επιστροφή του Βέλγου φορ στο Στάμφορντ Μπριτζ είναι ως τώρα, απογοητευτική. Ωστόσο, ενδιαφέρον από άλλες ομάδες υπάρχει. Ο ίδιος τις αρνείται και θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο. Αλλά τι θα κάνει η Τσέλσι είναι ένα άλλο ζήτημα...

Στου κάκου χτυπούν την πόρτα του… Λουκάκου! Πήρε 10  χρόνια στον Βέλγο μέχρι να πείσει την Τσέλσι ότι της κάνει. Τον Αύγουστο του 2011 έδωσε 15.000.000 ευρώ στην Άντερλεχτ για να τον φέρει στο Λονδίνο. Αλλά δεν την έπεισε. Λίγα ματς και λίγα πράγματα την 1η σεζόν, δανεισμός στη Γουέστ Μπρομ, δανεισμός στην Έβερτον, (ακριβό) “διαζύγιο” τον Ιούλιο του 2014 για μόνιμη σχέση με την ομάδα του Λίβερπουλ, για 35.000.000 ευρώ.

Με την Έβερτον τα πήγε καλά, ακολούθησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (άλλα 85.000.000 ευρώ κι αυτά) και, φυσικά, τον Αύγουστο του 2019 πλέον, η μεταγραφή του στην Ίντερ, για 75.000.000 ευρώ. Μόλις είχε κλείσει τα 26 του όταν πήγε στο Μιλάνο (γεν. 13 Μαΐου του 1993), αλλά με την Ίντερ ο Λουκάκου άνθισε. Και στην Αγγλία ήταν καλός. Αλλά με την ιταλική ομάδα θάμπωσε την υφήλιο: σε 95 ματς μαζί της είχε συμμετοχή σε 80 γκολ (64 πέτυχε, 16 μοίρασε).

Οι φοβερές σεζόν στην Ιταλία και η επιστροφή στο Λονδίνο

Η παρουσία του στην Ιταλία ήταν αυτή που έκανε την Τσέλσι να φτάσει, συνολικά, το “τζίρο” του Λουκάκου στα… 325.000.000 ευρώ ως τώρα! Διότι η επιστροφή του στο Λονδίνο κόστισε στους “Μπλε” 113.000.000 ευρώ! Τι έχει πάρει ως αντάλλαγμα ως τώρα γι’ αυτό το ποσό-μαμούθ; Χμ. Στην πράξη, μάλλον απολύτως τίποτε! Σε 40 ως τώρα συμμετοχές του με την ομάδα, ο Λουκάκου έχει 12 γκολ και 2 ασίστ. Στο πρωτάθλημα 5 και 1.

Σε αρκετά ματς μένει εκτός από τον Τόμας Τούχελ που, ολοφάνερα, είναι απογοητευμένος μαζί του -ή, τέλος πάντων… γοητευμένος σίγουρα δεν είναι κιόλας. Διότι ευκαιρίες του έδωσε άμεσα και μάλιστα πολλές. Αλλά φαίνεται ότι το Στάμφορντ Μπριτζ… κάτι κάνει στον παίκτη. Δεν… κόντυνε, φυσικά. 191 εκατοστά θεριό παραμένει. Αλλά στο γήπεδο δε δείχνει παρά ελάχιστα από τα -γνωστά σε όλους – προτερήματά του.

Μνηστήρες υπάρχουν, αλλά ο ίδιος θέλει Τσέλσι. (Η Τσέλσι όμως;)

Με την Τσέλσι υπό αναβρασμό, λόγω Αμπράμοβιτς, κυρώσεων κ.λπ. το μέλλον του Λουκάκου στην ομάδα είναι αβέβαιο. Το συμβόλαιό του είναι μέχρι το 2026. Αν οι “Μπλε” θα θελήσουν να τον κρατήσουν, να τον δώσουν δανεικό -για να γλιτώσουν κάτι κι από τα… 400.000 ευρώ “βδομαδιάτικο” που του δίνουν- ή και να τον πουλήσουν ακόμη, κανείς δεν ξέρει.

Μνηστήρες, πάντως, υπάρχουν. Σύμφωα με τα ρεπορτάζ, ενδιαφέρον έχουν δείξει και η Μίλαν και η -ζάπλουτη πλέον Νιουκάστλ. Η τελευταία μπορεί να μιλάει ακόμη και για αγορά -η Μίλαν για δανεισμό. Αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει απορρίψει και τις δύο προτάσεις. Όπως όλα δείχνουν, επιθυμία του είναι να μείνει στο Λονδίνο και να δείξει το καλό του πρόσωπο τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Η σχέση του με την ομάδα είναι “καρμική”. Αλλά προς το παρόν, αυτό το κάρμα είναι… bitch για τις δύο πλευρές. Εάν το μόνο που χρειάζεται είναι, π.χ. μια γερή καλοκαιρινή ξεκούραση και του χρόνου θα δούμε τον παλιό, καλό Ρομέλου, έχει καλώς. Όμως ο Τούχελ δικαιούται να έχει τις αμφιβολίες του γι’ αυτό. Οπότε, όλα τα ενδεχόμενα είναι, προς το παρόν, ανοιχτά, όσο κι αν ο ίδιος θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик