Να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την επιθετική της γραμμή φαίνεται πως ψάχνει η Liverpool. Σύμφωνα με τον James Pearce οι «Reds» έχουν πολύ σοβαρά στα υπόψιν την περίπτωση του 24χρονου Jarrod Bowen της West Ham. Με πιθανές τις αποχωρήσεις των Xherdan Shaqiri & Divock Origi. O Jurgen Klopp έχει φτιάξει μία λίστα με πιθανούς στόχους. Για […]

Να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την επιθετική της γραμμή φαίνεται πως ψάχνει η Liverpool. Σύμφωνα με τον James Pearce οι «Reds» έχουν πολύ σοβαρά στα υπόψιν την περίπτωση του 24χρονου Jarrod Bowen της West Ham.

Με πιθανές τις αποχωρήσεις των Xherdan Shaqiri & Divock Origi. O Jurgen Klopp έχει φτιάξει μία λίστα με πιθανούς στόχους. Για το μεταγραφικό παζάρι. Ένας τέτοιος στόχος φαίνεται πως είναι ο Bowen. Το παιχνίδι του καθώς και η προσαρμοστικότητά ταιριάζουν με την Liverpool. Και ο Bowen σίγουρα θα ήταν μία εξαιρετική back-up περίπτωση.

Ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον εξτρέμ των «Σφυριών». Κι ακόμα κι αν δεν προκύψει κάποια συμφωνία το καλοκαίρι, οι «Reds» θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την πρόοδό του. O Βοwen ξεκίνησε από την Hereford την καριέρα του ενώ, τον Γενάρη του 2020 η West Ham έβγαλε από τα ταμεία της 18 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει από την Hull.

Πέρσι σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος έδωσε πέντε ασίστ και σκόραρε 8 φορές, με τον αγωνιστικό του χρόνο να μειώνεται έπειτα την έλευση και την τρομερή κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο Jesse Lingard. Το συμβόλαιό του με την West Ham έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

https://www.youtube.com/watch?v=8tlE9IDMYG8

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ