Το καλοκαίρι η Λίβερπουλ προχώρησε σε μια κίνηση που δεν μας συνηθίζει

Το καλοκαίρι η Λίβερπουλ προχώρησε σε μια κίνηση που δεν μας συνηθίζει. Επένδυσε περισσότερα από 75 εκατομμύρια για έναν παίκτη, μη αφήνοντας περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα να αρνηθεί.

Τον ήθελε διακαώς και θα ξόδευε όσα χρειαζόταν για να τον αποκτήσει. Οι Reds αναζητούσαν ενίσχυση μετά τη φυγή του Μανέ και ο Ντάργουιν Νούνιες ήταν αυτό που έψαχναν!

ή μήπως όχι;

Γιατί ο κόσμος έχει δείξει αρκετή υπομονή, και ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει να μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα. Ο παίκτης της Λίβερπουλ δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής ούτε στο ελάχιστο αυτά που περιμένει ο προπονητής του από εκείνον. Ο Γιούργκεν Κλοπ από τη μεριά του συστήνει υπομονή και συστήνει και τονίζει πως οι καλές μέρες του παίκτη με τα χρώματα της Λίβερπουλ είναι μπροστά μας.

«Πρέπει να κάνουμε υπομονή με τον Ντάργουϊν Νούνιεζ! Ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ομάδα. Είναι πραγματικά σημαντικό που ο ίδιος δεν ανησυχεί με αυτήν την κατάσταση, δεν βλέπω να υπάρχει ανησυχία», είπε ο έμπειρος κόουτς της Λίβερπουλ

«Οι νέοι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ομάδα μας, πρέπει και τους θέλουμε να “λάμπουν” αμέσως, σίγουρα! Αλλά παραμένουμε ήρεμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ