Ο Ζοσέ Σα βοηθάει την Γουλβς με κάθε κόστος! Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας από τον Αύγουστο έως σήμερα αγωνίζεται με κάταγμα.

Ο Ζοσέ Σα βοηθάει την Γουλβς με κάθε κόστος! Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας από τον Αύγουστο έως σήμερα αγωνίζεται με κάταγμα.

Η άγνωστη ιστορία ήρθε υπηρεσιακός τεχνικός των “λύκων”, Στιβ Ντέιβις. Ο Σα τραυματίστηκε στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Φούλαμ μετά από απόκρουση πέναλτι του Μίτροβιτς.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε υποστεί κάταγμα στον καρπό και κανείς από τον περίγυρο της ομάδας και τον κόσμο δεν είχε αντιληφθεί το σοβαρό πρόβλημα.

Τώρα ο προπονητής του έκανε την αποκάλυψη, θέλοντας να δείξει την ποιότητα του χαρακτήρα του Σα!

“Δείχνει τον χαρακτήρα του. Ως τερματοφύλακας είσαι πάντα στη γραμμή της κριτικής εξαιτίας της θέσης. Το να το κάνει αυτό και να συνεχίζει με αυτό δείχνει το θάρρος που έχει. Είναι πάντα ένα καλό παράδειγμα για τους άλλους να λένε “μπορεί να έχεις αυτό ή εκείνο”, αλλά σε χρειαζόμαστε.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία πόνου σε αυτό, υπάρχουν διαφορετικά οστά που είναι λιγότερο πιθανό να αποτελέσουν πρόβλημα. Το ιατρικό επιτελείο, ο προπονητής και ο παίκτης θα καθίσουν και θα αποφασίσουν εάν ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ