Μ’ ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό, ξεκινήσαμε….Σαουθάμπτον 2020/21. Κάνει τι καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της και μετά από την νίκη επί της Νιούκαστλ βρίσκεται στην πρώτη θέση της Πρέμιερ και είμαστε σίγουροι ότι η βαθμολογία θα έχει γίνει ήδη πίνακας για τους φίλους της ομάδας. Συνεχίζει να προελαύνει η εντυπωσιακή εφέτος Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» νίκησαν […]

Μ’ ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό, ξεκινήσαμε….Σαουθάμπτον 2020/21. Κάνει τι καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της και μετά από την νίκη επί της Νιούκαστλ βρίσκεται στην πρώτη θέση της Πρέμιερ και είμαστε σίγουροι ότι η βαθμολογία θα έχει γίνει ήδη πίνακας για τους φίλους της ομάδας.

Συνεχίζει να προελαύνει η εντυπωσιακή εφέτος Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» νίκησαν με 2-0 τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Premier League κι έπιασαν… κορυφή -ως συγκάτοικοι της Λίβερπουλ– έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Δεν είναι και λίγο ότι για πρώτη φορά από τις 16 Σεπτεμβρίου 1988 η ομάδα καμαρώνει στην κορυφή!

Και να φανταστούμε πως αλλάζουν τα πράγματα στην ζωή και στο ποδόσφαιρο όταν πριν περίπου ένα χρόνο η Λέστερ επικράτησε με το σοκαριστικό 9-0 επί της Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», με το φινάλε της αναμέτρησης να βρίσκει το γήπεδο μισοάδειο και τους παίκτες να αποχωρούν με σκυμμένα κεφάλια. Οι παίκτες του Ραλφ Χάσενχιουτλ ζήτησαν δημόσια συγγνώμη για το αποτέλεσμα και την εμφάνισή τους…

Αλλά σίγουρα κάτι θα χρωστάνε στον κόσμο τους. Και η φετινή χρονιά ξεκίνησε να σβήνει το χρέος τους απέναντι στους φίλους της ομάδας, την ιστορία, αλλά και απέναντι στους εαυτούς τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι