Τα μελλοντικά σχέδια του Τοντ Μποέλι στην Τσέλσι δεν έχουν καμία πρωτοτυπία, με τον ιδιοκτήτη των Μπλε να αντιγράφει πιστά το πετυχημένο μοντέλο της Μαν.Σίτι.

Τα μελλοντικά σχέδια του Τοντ Μποέλι στην Τσέλσι δεν έχουν καμία πρωτοτυπία, με τον ιδιοκτήτη των Μπλε να αντιγράφει πιστά το πετυχημένο μοντέλο της Μαν.Σίτι.

Ο νέος ιδιοκτήτης των Λονδρέζων θέλει να βλέπει την ομάδα να προοδεύει! Για να γίνει αυτό απαιτείται πλάνο, στρατηγική και δικτύωση σε όλο τον πλανήτη.

Το χρήμα ρέει άφθονο και ο Μποέλι δεν θα διστάσει να ξοδέψει! Ήδη έχει δείξει τις προθέσεις του, ρίχνοντας πολλά εκατομμύρια στην αγορά. Ο Αμερικανός μπορεί να ήρθε με προσδοκίες και μεγάλο κεφάλαιο για να λάμψει ξανά η Τσέλσι, όμως πάσχει από ιδέες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manchester City (@mancity)

Η Ευρώπη διερωτάται αν το νέο αφεντικό των Μπλε έχει γνώσεις από ποδόσφαιρο, πως λειτουργεί και τις κινήσεις “παγίδα” στο δρόμο της δόξας. Η πρόσφατη κίνηση να απολύσει τον Τούχελ φανέρωσε πράγματα σύμφωνα με ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, όπως και το νέο σχέδιο που ετοιμάζει!

Ο Τοντ Μποέλι λοιπόν μπορεί να θέλει άμεσα αποτελέσματα αλλά προφανώς κάποιος τον ενημέρωσε ότι δεν γίνεται έτσι! Συνεπώς πήρε μια μεγάλη απόφαση που φυσικά δεν είναι πρωτοποριακή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea FC (@chelseafc)

Η Τσέλσι πρόκειται πολύ σύντομα να απλώσει τα πλοκάμια της σε όλο τον κόσμο, να δικτυωθεί με διάφορα κλαμπ και να τροφοδοτείται με καλούς παίκτες όποτε παρουσιάζεται η ευκαιρία!

Φυσικά αυτό το μοντέλο δεν εφαρμόζεται πρώτη φορά καθώς ήδη το χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι, με οποιεσδήποτε αντιδράσεις υπάρχουν για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Τώρα έρχεται και η ώρα της Τσέλσι και του Μποέλι που φαίνεται πως… ζήλεψε. Ο ιδιοκτήτης των Μπλε θα κινηθεί δυναμικά, αγοράζοντας ομάδες με την ελπίδα να φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο επίπεδο της Μαν.Σίτι!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ