Premier League

Η Τότεναμ προηγήθηκε 1-3 στην έδρα της Σαουθάμπτον, όμως η τελευταία πήρε ισοπαλία με 3-3 με πέναλτι στο 93’. Νίκες για Αστον Βίλα, Λιντς.
Ενα απόγευμα που είχε τις προϋποθέσεις για να είναι… χαλαρό, μετατράπηκε σε καταστροφικό για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε η οποία προηγήθηκαν 0-1 και 1-3 κόντρα στην Σαουθάμπτον και αλλά έφυγαν με έναν βαθμό από το Saint Mary’s. Ετσι, οι Spurs είναι στο +2 με δύο ματς περισσότερα από την 5η, Νιούκαστλ, ενώ οι «Αγιοι» πήραν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεραυνό του Πέδρο Πόρο στον ουρανό των δικτύων, για να απαντήσει στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) η Σαουθάμπτον από το κοντινό πλασέ του Τσε Ανταμς μετά το γύρισμα του Γουόλκοτ. Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το 65’ όταν ο Κέιν με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κουλουσέβσκι έκανε το 1-2, ενώ τον δείκτη του σκορ στο 1-3 ανέβασε ο Πέρισιτς με εκπληκτικό σκαστό σουτ με το αριστερό. Τα πράγματα φάνηκε ότι απλοποιούνται για την Τότεναμ, όμως δεν ήταν έτσι, αφού στο 77’ ο Γουόλκοτ μείωσε σε 2-3 και στο 93’ με πέναλτι ο Γουόρντ-Πρόουζ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

«Τρελό» παιχνίδι έγινε και στο Molineux. Η Λιντς, που πλέον προπονεί ο πρώην «Ελληνας», Χάβι Γκράθια, πήρε τεράστια νίκη με 2-4 κόντρα στην Γουλβς παίρνοντας πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Χάρισον, Αϊλινγκ, Κρίστενσεν έφεραν το σκορ στο 0-3 για τους φιλοξενούμενους, πριν μειώσει η Λιντς σε 2-3 με τους Γιόνι και Ματέους Κούνια. Στο φινάλε όμως οι γηπεδούχοι έμειναν πρώτα με 10 και στη συνέχεια με 9 παίκτες και δέχθηκαν και τέταρτο γκολ από τον Ροδρίγο Μορένο.

Στα άλλα ματς που έγιναν την ίδια ώρα, η Αστον Βίλα διέλυσε με 3-0 την Μπόρνμουθ με γκολ των Ντάγκλας Λουίζ, Τζέικομπ Ράμσεϊ, Μπουενδία, ενώ η Λέστερ απέφυγε απέφυγε την 5η σερί ήττα παρότι βρέθηκε να χάνει εκτός έδρας από την Μπρέντφορντ. Ο Γιένσεν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ για τους πρωταθλητές του 2016 ισοφάρισε Χάρβεϊ Μπαρνς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)