Ο λόγος είναι ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ.

H Μεγάλη Βρετανία θρηνεί για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η Premier League ανακοίνωσε ότι η έβδομη αγωνιστική αναβλήθηκε ελέω του πένθους στο «Νησί».  Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των αγώνων αυτής της αγωνιστικής.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σε μια συνάντηση σήμερα το πρωί, οι σύλλογοι της Premier League απέτισαν φόρο τιμής στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Για να τιμήσει την εξαιρετική της ζωή και την προσφορά της στο έθνος, και ως ένδειξη σεβασμού, η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου θα αναβληθεί, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα της Δευτέρας το απόγευμα.

Ο Ρίτσαρντ Μάστερς, Διευθύνων Σύμβουλος της Πρέμιερ Λιγκ, δήλωσε: «Εμείς και οι σύλλογοι μας θα θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μακρά και ακλόνητη υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητας στη χώρα μας.

Ως μονάρχης μας με τη μακροβιότερη θητεία, υπήρξε έμπνευση και αφήνει πίσω της μια απίστευτη κληρονομιά μετά από μια ζωή αφοσίωσης.

Αυτή είναι μια εξαιρετικά θλιβερή στιγμή όχι μόνο για το έθνος, αλλά και για τα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που τη θαύμασαν, και ενωνόμαστε μαζί με όλους εκείνους που θρηνούν το θάνατό της».

Περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τους αγώνες της Premier League κατά την περίοδο του πένθους θα υπάρξουν σε εύθετο χρόνο».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα