Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μακ Άλιστερ η Λίβερπουλ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μακ Άλιστερ η Λίβερπουλ! Δεν θα έλεγε κανείς πως η φετινή χρονιά είναι η τυχετή για τηνΛίβερπουλ δεδομένης της ευρωπαϊκής της πορείας, καθώς και της θέσης της στην Premier League.

Ετσι οι «κόκκινοι» αποφάσισαν να καταλήξουν στην Μπράιτον και στον Αλέξις Μακ Άλιστερ, αφού η Μπάγερν Μονάχου αρνήθηκε να διαπραγματευτεί για τον Γκράβενμπερχ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε να μην μπει στον «πλειστηριασμό» για την απόκτηση του 19χρονου Αγγλου μέσου της Ντόρτμουντ, καθώς η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 140 εκατ. ευρώ και ο Γερμανός κόουτς προτιμά να διαθέσει αυτό το ποσό για την αγορά δύο ή τριών παικτών για τη μεσαία γραμμή των «κόκκινων».

Ο Γερμανός τεχνικός προέκρινε την απόκτηση του 24χρονου Αργεντινού μέσου, παγκόσμιου πρωταθλητή με την εθνική ομάδα της χώρας του, και τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τελική συμφωνία στα 65 εκατ. ευρώ. Ο Μακ Άλιστερ συμφώνησε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές στα πέντε εκατ. ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων!

Εκτός του Αργεντινού ο Κλοπ συνεχίζει την προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και εξετάζει τις περιπτώσεις του Νικολό Μπαρέλα της Ιντερ, του Μοϊσές Καϊσέδο της Μπράιτον και του Ματέους Νούνιες της Γουλβς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα