Έχει άλλες προτεραιότητες.

Η Τσέλσι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όχι όμως και ο προπονητής της, Τόμας Τούχελ.

Ο 48άχρονος τεχνικός έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του, στην παρούσα φάση. Βασικός στόχος του είναι η ενίσχυση της άμυνας των «μπλε» κι εκεί έχει ρίξει όλο το ενδιαφέρον του.

Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν αποτελεί προτεραιότητα. Μετά την αποχώρηση των Αντρέας Κρίστενσεν και Αντόνιο Ρούντιγκερ, αλλά και την παραχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού, η αμυντική γραμμή των Λονδρέζων έχει αδειάσει.

Εξ ου και όταν ρωτήθηκε για τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ενδιαφέρον τους απάντησε: «Δεν θα το απέκλεια (να υπογράψω άλλον επιθετικό), αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η προτεραιότητα.

Προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή είναι η άμυνα. Δεν είναι μυστικό. Από εκεί πρέπει να δούμε τι είναι δυνατό».

Όπως πρόσθεσε: «Αγωνιζόμαστε με τις δύο κορυφαίες ομάδες, αλλά η Τότεναμ ήδη κάνει μια πολύ δραστήρια και επιθετική μεταγραφική περίοδο. Έχει ίσως την πιο δυνατή ομάδα που είχε ποτέ με έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διστάζει ποτέ να στρατολογήσει παίκτες. Στην Άρσεναλ είχαν ήδη κάποιες μεγάλες μεταγραφές, οπότε πρέπει να διατηρήσουμε το επίπεδο ψηλά, για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Κλείνοντας, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του: «Είμαστε πίσω στο μεταγραφικό στίβο και ήμασταν πίσω στη βαθμολογία. Άρα έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε.

Προερχόμαστε από κυρώσεις, προερχόμαστε από την απώλεια κορυφαίων παικτών, βασικών παικτών. Είμαστε ένας σύλλογος σε μεταβατικό στάδιο, με αλλαγή ιδιοκτησίας.

Δεν είναι μυστικό ότι χάσαμε κορυφαίους παίκτες και πρέπει να τους αντικαταστήσουμε. Ακόμα κι αν είχαν μείνει, χρειαζόμασταν βελτίωση για να μειώσουμε τη διαφορά, οπότε χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερους τώρα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα