Εμπρός… Μαρς ο Ενκουνκού για σούπερ μεταγραφή, και η Παρί… χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο! Θα πείτε: σάμπως είναι η πρώτη φορά για τη γαλλική ομάδα; Σωστά. Είναι η πολλοστή. Ο νεοπλουτισμός της, την έχει κάνει πολλές φορές να πει: “Σιγά μην ασχοληθώ εγώ, τώρα, να κάνω παίκτη τον τάδε. Και… δεν αγοράζω έτοιμο;” Είναι […]

Εμπρός… Μαρς ο Ενκουνκού για σούπερ μεταγραφή, και η Παρί… χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο! Θα πείτε: σάμπως είναι η πρώτη φορά για τη γαλλική ομάδα; Σωστά. Είναι η πολλοστή.

Ο νεοπλουτισμός της, την έχει κάνει πολλές φορές να πει: “Σιγά μην ασχοληθώ εγώ, τώρα, να κάνω παίκτη τον τάδε. Και… δεν αγοράζω έτοιμο;” Είναι κι αυτός ένας τρόπος σκέψης. #Fail, όμως. Διότι πήρε 13.000.000 ευρώ για να τον δώσει, το 2019 στη Λειψία. Αλλά τώρα χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο.

Ο λόγος είναι απλός. Με βάσει τα στατιστικά του, στα 24,5 του χρόνια ακριβώς (γεν. 14/11/1997), ο Γάλλος μεσοεπιθετικός -και όχι μόνο…- είναι, εφέτος, απλά από άλλο πλανήτη σε απόδοση. Και δεν είναι κάτι που… έτυχε. Είναι κάτι που πέτυχε ο ίδιος -και η ομάδα του- με τον τρόπο που φαντάζεστε. Την απίστευτα σκληρή δουλειά, αλλά και την προσοχή, από πλευράς συλλόγου, σ’ ένα ποδοσφαιριστή που το ταλέντο του έκανε “μπαμ” από μικρό παιδί.

H Λειψία με τον Ενκουνκού κάνει το νέο μεγάλο της deal.  Ο Ναμπί Κεϊτά της κόστισε 30.000.000 το 2016, αλλά το 2018 πήρε 60 για να τον δώσει στη Λίβερπουλ. Ο Τίμο Βέρνερ της κόστισε 22.000.000, επίσης το 2016, αλλά τον έδωσε για 53.000.000, το 2020. Πέρυσι, ο Ιμπραχίμα Κονατέ, που απέκτησε ως ελέυθερο από τη Σοσό το 2017 έφερε 40.000.000 και πάλι από τη Λίβερπουλ. Και ο Νταγιό Ουπαμεκανό της κόστισε 18.500.000 το 2017, αλλά η Μπάγερν έδωσε 42 για τον πάρει, επίσης πέρυσι.

Ο Ενκουνκού πήγε στη Λειψία με 13.000.000 το 2019, από την Παρί Σεν Ζερμέν.  Η ομάδα δε θα σταθεί εμπόδιο στον Κρίστοφερ. Ο ίδιος, ωστόσο, θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Στη Λειψία απολαμβάνει ένα ρόλο που πολύ σπάνια δίνεται σε παίκτη στην εποχή μας. Και, πάντως, δύσκολα σε μεγάλη ομάδα πρωταθλητισμού -και ειδικά στην Πρέμιερ.

Προσύμφωνο με την Τσέλσι

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα the Athletic, ο ποδοσφαιριστής που ήδη πέρασε από όλες τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Τσέλσι, έχει βάλει την υπογραφή του και σε προσύμφωνο με τον λονδρέζικο σύλλογο, ενόψει του επόμενου καλοκαιριού

60 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρας αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή από την Λειψία, και κανένα πρόβλημα για την Τσέλσι. Αλλά ακόμα και αν χρειαστεί το κάτι παραπάνω κανένα πρόβλημα για τον Τοντ Μπόελι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик