Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έβαλε τις μεγαλύτερες τάπες στα παπούτσια του για να προκαλέσει πόνο στους παίκτες της Τσέλσι.

Σε μια ειλικρινέστατη παραδοχή προχώρησε ο Γουέιν Ρούνεϊ. Μάντσετσερ Γουνάιτεντ και Τσέλσι ήρθαν αντιμέτωπες το 2006, σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του χώρου του ποδοσφαίρου. Ο νυν τεχνικός της Ντέρμπι προσπάθησε με κάθε μέσο να εξασφαλίσει την νίκη για την ομάδα του. Ένας τρόπος που σκαρφίστηκε ήταν να βάλει τα παπούτσια με τις μεγαλύτερες τάπες. «Έβαλα τις μεγάλες μεταλλικές τάπες γιατί ήθελα να τους προκαλέσω πόνο. Ήθελα να χτυπήσω κάποιον αντίπαλο. Δεν ήθελα να τους δω να παίρνουν τον τίτλο στο δικό μας παιχνίδι γιατί αν μας νικούσαν θα ήταν πρωταθλητές. Φαινόταν ότι θα μας νικήσουν, είχαν καλύτερη ομάδα τότε και γι’ αυτό το έκανα», εξομολογήθηκε στη Daily Mail.

Βέβαια ούτε έτσι κατάφερε να σταματήσει την αντίπαλη ομάδα. Οι «μπλε» πήραν την νίκη με σκορ 3-0 χάρη στα τέρματα των Γκάλας, Κόουλ και Καρβάλιο.

Ο πρώην άσος των «Κόκκινων Διαβόλων» χτύπησε πολύ άσχημα τον Τζον Τέρι. Από εκείνο το ματς ο εμβληματικός αρχηγός της Τσέλσι αποκόμισε τραυματισμό και φέρει στο πόδι του το σημάδι από τις τάπες του Ρούνεϊ. Εκείνος λίγες μέρες μετά του έστειλε τη φανέλα με την υπογραφή ρου, θέλοντας να δείξει τη συγγνώμη και τη μετάνοια για αυτή του την πράξη.

Μετά από χρόνια ο Τζον Τέρι θυμήθηκε το περιστατικό και με μεγάλη δόση χιούμορ έγραψε στα social media: «Είναι αυτό που άφησες την τάπα σου στο πόδι μου ε;».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ