Η Μαν.Σίτι αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο μετά την αποκάλυψη για οικονομικές παραβάσεις.

Η Μαν.Σίτι αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο μετά την αποκάλυψη για οικονομικές παραβάσεις.

Τα δημοσιεύματα έρχονται “βροχή” για τις παρατυπίες των πολιτών και η νέα αποκάλυψη αφορά το συμβόλαιο του πρώην προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του «Sky Sports» εντός όλων των στοιχείων που υπάρχουν αναφορικά με τον σύλλογο, φαίνεται πως οι «πολίτες» έχουν αναμειχθεί σε σκάνδαλο με κρυφά συμβόλαια. Αυτό σημαίνει πως άλλα είχαν υπογραφεί επίσημα και είχαν δηλωθεί στα επίσημα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου κι άλλα τελικά ίσχυαν!

Σύμφωνα λοιπόν με το Sky Sports, «Προπονητής με τετραετή παρουσία ανάμεσα στο 2009 και το 2018 φέρεται να είχε υπογράψει κι άλλο κρυφό συμβόλαιο με διαφορετικά χρήματα ως απολαβές στην ομάδα»

Όπως προκύπτει από τα συγκεκριμένα στοιχεία που ελέγχθηκαν, ο προπονητής στον οποίο γίνεται η αναφορά είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος είχε βρεθεί στο συγκεκριμένο διάστημα στον πάγκο της ομάδας, έχοντας την συγκεκριμένη θητεία.

Ο Μαντσίνι είχε ετήσιο βασικό μισθό 1,6 εκατ. ευρώ «καθαρά», αλλά αυτό το «μυστικό» συμβόλαιο, του απέφερε επιπλέον 1,9 εκατ. ευρώ, σε ετήσια βάση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ