Ο Πέδρο Μαρτίνς μαθαίνει να ζει μακριά από τον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό και κάνει σχέδια για το μέλλον. Το άσχημο ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη σεζόν και ο βαρύς αποκλεισμός από την Χάιφα άλλαξαν την καθημερινότητα του Πορτογάλου τεχνικού που αποχώρησε μετά 4 χρόνια συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους. Πλέον με πιο καθαρό μυαλό σχεδιάζει τα […]

Ο Πέδρο Μαρτίνς μαθαίνει να ζει μακριά από τον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό και κάνει σχέδια για το μέλλον.

Το άσχημο ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη σεζόν και ο βαρύς αποκλεισμός από την Χάιφα άλλαξαν την καθημερινότητα του Πορτογάλου τεχνικού που αποχώρησε μετά 4 χρόνια συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους. Πλέον με πιο καθαρό μυαλό σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του στο ποδόσφαιρο, κάτι που μαρτυρά και η ανάρτηση που έκανε στα social media!

Γνωστή η αδυναμία και η επιθυμ’ια του να εργαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι απολύσεις προπονητών στην Αγγλία φαίνεται πως θα ορίσουν το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς που είναι ελεύθερος από τον Αύγουστο.

Η Χαλ απέλυσε τον Σότα Αρβελάτζε την Παρασκευή, και σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο Μπρούνο Αντράντε, έκανε πρόταση στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος απάντησε αρνητικά. Χιλόπιτα στον Τούρκο παραγωγό του survivor Ατζούν που δεν του πάνε καλά τα πράγματα.

Μία ημέρα μετά η Γουλβς διέκοψε την συνεργασία της με τον Μπρούνο Λάζε και οι πρώτοι υποψήφιοι που παίζονται στα ΜΜΕ είναι Πορτογάλοι, λόγω της παρουσίας του Ζόρζε Μέντες στα τεκταινόμενα των “λύκων”.

Και όχι μόνο αυτό αφού οι Γουλβς είναι μια Πορτογαλική παροικία στην Πρέμιερ Λιγκ. Λογικό αφού ο σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ έχει μια ολόκληρη ενδεκάδα με Πορτογάλους ποδοσφαιριστές. Βάλτε και Πορτογάλο προπονητή και έδεσε το γλυκό.

Μαρτίνς, Κάρλος Καρβαλιάς, Ρούμπεν Αμορίμ κι η περίπτωση του Τζούλεν Λοπετέγκι, που είναι με το ένα πόδι εκτός Σεβίλλης.

Ο Πέδρο σύμφωνα με πληροφορίες έχει ένα προβάδισμα, και ο ίδιος θέλει να αναλάβει την Γουλβς.

Σε αναμονή της απόφασης του Ζορζέ Μέντες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ