Ο Νίκολας Πέπε αποβλήθηκε μετά από 51 λεπτά για την κεφαλιά στον Ezgjan Alioski, και τελικά πάλι καλά που Άρσεναλ πήρε την ισοπαλία στην σύγκρουση της Πρέμιερ Λιγκ στο Elland Road. Οι δυο παίκτες καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς είχαν αψιμαχίες, και τελικά φόρτωσε ο Πέπε … και κουτούλησε τον Αλιόφσκι εκτός φάσης και φυσικά είδε την […]

Ο Νίκολας Πέπε αποβλήθηκε μετά από 51 λεπτά για την κεφαλιά στον Ezgjan Alioski, και τελικά πάλι καλά που Άρσεναλ πήρε την ισοπαλία στην σύγκρουση της Πρέμιερ Λιγκ στο Elland Road.

Οι δυο παίκτες καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς είχαν αψιμαχίες, και τελικά φόρτωσε ο Πέπε … και κουτούλησε τον Αλιόφσκι εκτός φάσης και φυσικά είδε την κόκκινη κάρτα. Απερίσκεπτη, η ενέργεια του Ιβοριανού.

Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση Λιντς – Άρσεναλ, παρότι οι «κανονιέρηδες» έπαιζαν 10 από το 51′. Η ομάδα του Μπιέλσα «πολιόρκησε» τους «κανονιέρηδες» είχε 25 τελικές, αλλά τα δοκάρια σταμάτησαν τους Ροντρίγκο (79′), Μπάμφορντ (87′) και Ραφίνια (95′)!

Ένας εξαγριωμένος Μικέλ Αρτέτα χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Νικόλα Πέπε “απαράδεκτη” μετά την αποβολή του ακραίου της Άρσεναλ στην ισοπαλία των Gunners με την Λιντς. Ο Αρτέτα έδωσε στον Πέπε μόλις τη δεύτερη ευκαιρία του στην φετινή Premier League της σεζόν, αλλά απέτυχε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, και προκάλεσε την οργή του προπονητή του βλέποντας την κόκκινη κάρτα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γήπεδο μπάσκετ και παιδί

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Ακτή του Ελεφαντοστού χτύπησε τον Ezgjan Alioski, κάνοντας τον διαιτητή Antony Taylor να συμβουλευτεί το VAR και να το αποβάλει από το παιχνίδι.

Η Αρτέτα δήλωσε: “Λαμβάνοντας υπόψη πόσο νωρίς αποβλήθηκε ο Πεπέ πρέπει να το δεχτούμε το αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσει ποτέ ισοπαλία, αλλά μετά από αυτές τις περιστάσεις, είναι θετική. Είναι απαράδεκτος”

https://www.youtube.com/watch?v=WQ9Q6Cru4dU

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι