Ο Κλοπ δεν πανηγύρισε το 7-0 γιατί φώναζε σε εισβολέα!

Ο Κλοπ δεν πανηγύρισε το 7-0 γιατί φώναζε σε εισβολέα!Η Λίβερπουλ δεν… λυπήθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα της στο ματς του πρώτου γύρου.

Οι «κόκκινοι» ήταν καταιγιστικοί στο Άνφιλντ, κέρδισαν με 7-0 τους αντιπάλους τους στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League και ανέβηκαν πέμπτοι, στο +1 από τη Νιούκαστλ.

Η Λίβερπουλ είχε πετύχει μόλις το έβδομο γκολ της με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στον ιστορικό θρίαμβο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το “Άνφιλντ” είχε βρεθεί στο πόδι, όμως ένας των “κόκκινων” δεν πανηγύριζε.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν γινόταν να πιστέψει αυτό που συνέβαινε στο γήπεδο και όχι σε αγωνιστικό κομμάτι. Ένας οπαδός της Λίβερπουλ είχε μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο και είχε τολμήσει να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες των γηπεδούχων (μάλιστα έπεσε πάνω στον Άντι Ρόμπερτσον).

Οι σεκιούριτι του γηπέδου τον πρόλαβαν και τον έπιασαν, όμως ο Κλοπ που ήταν μάρτυρας του περιστατικού, αντί να πανηγυρίζει το 7-0, άρχισε να ουρλιάζει προς τον φίλο της ομάδας του, χωρίς να συγκρατείται!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα