Ο Κερτ Ζούμα είναι μια από τις αποκαλύψεις της Τσέλσι την φετινή χρονιά. Η έλευση του Τιάγκο Σιλβα δείχνει ότι έδωσε αέρα στον Ζούμα και τον βλέπουμε πέραν τον καλών αμυντικών υπηρεσιών του, να προσφέρει και στον επιθετικό τομέα, και μάλιστα να έχει πετύχει 4 γκολ. Όχι και άσχημα για ένα αμυντικό ποδοσφαιριστή. Και φυσικά […]

Ο Κερτ Ζούμα είναι μια από τις αποκαλύψεις της Τσέλσι την φετινή χρονιά. Η έλευση του Τιάγκο Σιλβα δείχνει ότι έδωσε αέρα στον Ζούμα και τον βλέπουμε πέραν τον καλών αμυντικών υπηρεσιών του, να προσφέρει και στον επιθετικό τομέα, και μάλιστα να έχει πετύχει 4 γκολ. Όχι και άσχημα για ένα αμυντικό ποδοσφαιριστή.

Και φυσικά ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν αφήνει τα διάφορα δημοσιεύματα περί προτάσεων για μεταγραφή του Κερτ και πήρε τα μέτρα του από νωρίς, και βάζει τέλος στα όνειρα των ομάδων που γλυκοκοίταζαν τον αμυντικό της Τσέλσι.

Η Τσέλσι θέλοντας να επιβραβεύσει τον Γάλλο αμυντικό για την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του, θα του ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το 2022. Το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει σύντομα ο Ζούμα θα είναι ανεβασμένο σε αποδοχές και θα τον δένει μέχρι και το 2025.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα της Premier League, ο Ζούμα έχει 96,3% επιτυχημένες εναέριες μονομαχίες από την έναρξη της σεζόν, επίδοση που είναι η κορυφαία στα 10 πιο δημοφιλή πρωταθλήματα της Ευρώπης σύμφωνα με το CIES – International Centre for Sports Studies.

Να σημειωθεί πως ο Ζουμά αποκτήθηκε από τους «στεφανουά» σε ηλικία μόλις 15 ετών και το 2011 υπέγραψε το πρώτου επαγγελματικό συμβόλαιο. Η Τ΄σελσι τον απέκτησε το 2014 στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα ήταν χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Φρανκ Λάμπαρτντ:

«Στο θέμα του Κουρτ Ζουμά, είναι ένας πολύ καλός αμυντικός για εμάς, καλός παίκτης, εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας. Με απλά λόγια, τον θέλω εδώ! Με τους κεντρικούς αμυντικούς που έχουμε στο ρόστερ κρατάμε την δυναμική μας και εκείνος πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν με την Έβερτον, μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο είναι περιζήτητος. Όμως, είναι παίκτης της Τσέλσι και τον χρειάζομαι!»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ