Εντός έδρας νίκη είχαμε και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κόντρα στη Λιντς.

Η Τότεναμ κέρδισε με 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Tottenham Hotspur Stadium», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League.

Τα «σπιρούνια» πήραν την άτυπη ρεβάνς για την «τεσσάρα» που είχαν δεχθεί στον πρώτο γύρο από τους «πολίτες», με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 15’.

Έτσι, έφθασε τα 267 γκολ με τους Λονδρέζους και βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Τζίμι Γκριβς.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κρίστιαν Ρομέρο στο 87’.

Με το «τρίποντο» που πήραν παρέμειναν στην πέμπτη θέση, στο -1 από τη Νιούκαστλ και στο -3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεύτεροι συνεχίζουν οι φιλοξενούμενοι, στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Τότεναμ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς (79′ Σεσενιόν), Κουλουσέφσκι (88′ Σάντσες), Σον (84′ Μπισούμα), Κέιν.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Άκε, Ακάνζι, Γουόκερ, Ρίκο Λιούις, Ρόντρι, Γκρίλις, Μαχρέζ (59′ Ντε Μπρόινε), Άλβαρεζ, Μπερνάρντο Σίλβα (84′ Γκουντογκάν), Χάαλαντ.

Στον αγώνα που προηγήθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχθηκε τη Λιντς και την κέρδισε με 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Μπρέναν Τζόνσον στο 14’.

Έτσι, επέστρεψε στις νίκες και είναι πλέον 12η, μαζί με την Κρίσταλ Πάλας. Στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού παρέμειναν οι ηττημένοι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ