Ο Αργεντινός διεθνής της Σίτι επέστρεψε μετά τις 22 Ιουνίου από τον σοβαρό τραυματισμό του, και το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι, χωρίς ακόμα να έχει κίνηση από την Σίτι για ανανέωση. Αλλά όταν ο Πεπ πλέον ζητάει “αποδείξεις” από τον μεγάλο Αγουέρο, σημαίνει ότι το τέλος φαίνεται στον ορίζοντα. Όλες οι αγάπες κάποτε τελειώνουν! […]

Ο Αργεντινός διεθνής της Σίτι επέστρεψε μετά τις 22 Ιουνίου από τον σοβαρό τραυματισμό του, και το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι, χωρίς ακόμα να έχει κίνηση από την Σίτι για ανανέωση. Αλλά όταν ο Πεπ πλέον ζητάει “αποδείξεις” από τον μεγάλο Αγουέρο, σημαίνει ότι το τέλος φαίνεται στον ορίζοντα. Όλες οι αγάπες κάποτε τελειώνουν!

Ο Αργεντινός έχει γράψει μεγάλη ιστορία στην Σίτι και είναι ίσως ο καλύτερος επιθετικός στην ιστορία της, αλλά τα χρόνια περνούν και στα 32-33 οι τραυματισμοί είναι πολύ συχνοί και οι δυνάμεις δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Μετά την ανανέωση του με την Σίτι ο Πεπ θέλει να βρει λύσει για τον επιθετικό, αφού δεν πρόκειται να πορευτεί με τον Αγκουέρο και την επόμενη χρονιά.

Βασικός υποψήφιος φέρεται να είναι ο 21χρονος σέντερ φορ της Μπενφίκα Ντάργουιν Νούνιες. Κάνει “παππάδες” την φετινή χρονιά και δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.  Μπενφίκα πλήρωσε 24 εκ στην Αλμερία (Β΄Ισπανίας) για να τον αποκτήσει, και ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της, αλλά και η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της Λα Λίγκα 2. Ο Νούνιες αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας όπου και ξεχώρισε  με 16 γκολ σε 31 αναμετρήσεις.

Την φετινή χρονιά έχει σε 11 αγώνες 5 γκολ και 6 ασίστ, αλλά και στην Εθνική Ουρουγουάης έχει 4 συμμετοχές και 2 γκολ.

Σύμφωνα με τον προπονητή της Μπενφίκα Ζόρζε Ζεσούς θα γίνει η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της Μπενφίκα (η ακριβότερη πώληση της Μπενφίκα είναι αυτή του Ζοάο Φέλιξ στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 126.000.000 ευρώ.). Χαρακτηριστικές ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις:

Ήταν η πιο ακριβή μας μεταγραφή κι όταν δεν θα υπάρχει η πανδημία, θα γίνει η πιο ακριβή πώληση. Θα γίνει παίκτης παγκόσμιου επιπέδου»

Ο Πεπ λέει ότι ο καθένας πρέπει να δείξει ότι “αξίζει να βρίσκεται” στη Μάντσεστερ Σίτι, συμπεριλαμβανομένου και του Σέρχιο Η Σίτι δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει κάνει κάποια κίνηση προς την πλευρά του Αγουέρο για ανανέωση, αλλά ότι ακόμα υπάρχει αρκετός χρόνος. 

Δεν θα τον χαλάσει η Ιταλία τον Αγκουέρο!

https://www.youtube.com/watch?v=OCuZ_gxzqvA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα