Η φωτογραφία από μια εκδρομή παικτών της Λίβερπουλ στο ρεπό τους από τον Κλοπ -και ενόψει Community Shield, στις 30 του μηνός με τη Σίτι- κάνει το γύρο του κόσμου. Και όχι μόνο επειδή ο Ουρουγουανός είναι "κομμάτια"...

Ντάργουιν Νούνιες: Όχι απλώς “φέτες”, αλλά… ΠΟΠ! Η Ελλάδα κέρδισε πρόσφατα μια μάχη δεκαετιών για να μη μπορούν οι Δανοί να πουλάνε λευκό τυρί ως “φέτα”. Το εθνικό μας άσπρο τυρί είναι Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, τελεία και παύλα. Μ’ αυτά ειπωμένα, η έννοια ο τάδε “είναι φέτες” είναι το… ακριβώς αντίθετο αυτού που προκαλεί -αν καταναλώνει με υπερβολή κανείς- το, πλούσιο σε λιπαρά, τυρί.

Ο Ουρουγουανός, τώρα, έχει δεχθεί ως τώρα αρκετή κριτική από κάποιους… βιαστικούς οπαδούς της Λίβερπουλ. Βιαστικούς, διότι είναι λογικό ότι “Μανέ” δε μπορεί να γίνει σ’ ένα μήνα ο άνθρωπος. Ο Σενεγαλέζος πέρασε 6 χρόνια στην ομάδα. Ο Νούνιες μόλις έφτασε. Και για το ότι έχασε κάποια “σιγουράκια” γκολ στα φιλικά, ΟΚ. Μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος. Αλλά… ότι δεν κάνει (μην πούμε… παρακάνει) προπόνηση, όχι!

Η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου όχι απλώς επειδή ο Νούνιες είναι “κομμάτια”. Αλλά και επειδή είναι από εκδρομή που έκαναν κάποιοι παίκτες της Λίβερπουλ, παρέα, σε ρεπό που τους έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός είναι γνωστό ότι ποντάρει πάρα πολλά στο αδελφικό κλίμα στην ομάδα. Κλίμα που έχει μεταφέρει συχνά πυκνά σε δηλώσεις του και ο Κώστας Τσιμίκας.

Απ’ αυτή την άποψη, ο Ουρουγουανός έχει ήδη προσαρμοστεί απόλυτα και έχει εξαιρετικές σχέσεις με αρκετούς από τους συμπαίκτες του, ήδη. Δεν το δείχνει μόνο η εκδρομή, φυσικά, αυτό. Το δείχνει και ο τρόπος με τον οποίο βγήκαν σε υπεράσπισή του, μετά τις υπερβολές των πρώτων ημερών που, περίπου τον παρουσίαζαν… “σαπάκι”.

Προφητικός ο Ρόμπι Φάουλερ στη στήλη του στη Mirror…

Στο πλευρό του παίκτη στάθηκε κα ο παλιός άσος της ομάδας, Ρόμπι Φάουλερ, που έχει στήλη στη Daily Mirror. “Είναι απλώς γελοίο να ακούει κριτική επειδή δε σκόραρε, στα λίγα λεπτά που έπαιξε, με Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγραψε ο Φάουλερ. “Απλώς γνωρίζει τώρα τι είδους σχόλια περιμένουν μια τόσο ακριβή μεταγραφή. Αλλά εγώ είδα ότι ο Κλοπ είναι πολύ ευχαριστημένος μαζί του. Κι αυτό είναι το μόνο που μετράει. Είναι, άλλωστε, απόκτημα για κάποια χρόνια, όχι για δύο φιλικά στην πρετοιμασία…”

Ο Φάουλερ ήταν, όπως έδειξε και η ιστορία, προφητικός. Διότι στο αμέσως επόμενο φιλικό, αυτό με τη Λειψία, ο Νούνιες, με τις… φέτες ΠΟΠ, “παστέλωσε” τέσσερα τεμάχια. Και παρά το φανερό του τρακ έδειξε ότι οι Reds δεν έκαναν λάθος που επένδυσαν επάνω του…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι