Έτσι λοιπόν όπως διαμορφώνονται τα νέα δεδομένα διόλου απίθανο να αποχωρήσει άμεσα, αν και ο Στιβ Κούπερ, θέλει να τον κρατήσει.

Η άνοδος της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει φέρει συναγερμό και ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα φέτος. Αλλά υπάρχουν και προβλήματα που απαιτούν λύση για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το πρόβλημα που απασχολεί έντονα της τελευταίες ημέρες την ομάδα ακούει στο όνομα  Μπρις Σαμπά.  Ήταν βασικός τερματοφύλακας της Νότιγχαμ και είχε σημαντικό μερίδιο για την άνοδο, αλλά όπως φαίνεται χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Με 45 συμμετοχές την χρονιά που πέρασε, αλλά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και η διοίκηση του πρότεινε ανανέωση πριν λίγες μέρες. Αλλά ο πορτιέρο είπε όχι, και ο λόγος δεν ήταν οικονομικός. όπως λέγεται ο Σαμπά έχει πρόβλημα με την ομάδα γιατί δεν υπήρχε ο απαραίτητος σεβασμός στον ίδιο βάση της προσφοράς του, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Έτσι λοιπόν όπως διαμορφώνονται τα νέα δεδομένα διόλου απίθανο να αποχωρήσει άμεσα, αν και ο Στιβ Κούπερ, θέλει να τον κρατήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ