Έχει τρελάνει τους οπαδούς του αγγλικού συλλόγου ο Έλληνας μεγαλομέτοχος.

Η Νότιγχαμ έχει τρελάνει το Νησί με τις μεταγραφές που κάνει κατά την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωρίζει την αποθέωση από τους φιλάθλους του αγγλικού συλλόγου, οι οποίοι βλέπουν για πρώτη φορά να γίνονται επενδύσεις στην ομάδα.

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Premier League η Νότιγχαμ έχει μία ήττα, μία νίκη και μία ισοπαλία. Αυτή τη στιγμή δεδομένου των κινήσεων που έγιναν και των παικτών που αποκτήθηκαν δίνει στους οπαδούς της ελπίδα και όνειρα για πολύ μεγάλα πράγματα.

Ο αγγλικός σύλλογος είχε χρόνια να ενισχυθεί με ανάλογο τρόπο και οι μεταγραφές που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν εκτιμηθεί στο έπακρο από τους οπαδούς.

Ο Στιβ Κούπερ που είναισ το τιμόνι της ομάδας κάνει εξαιρετική δουλειά και το σύνολο που έχει δημιουργήσει είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Πέρα από τους οπαδούς που αποθεώνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το ίδιο κάνουν και κάποιοι πρώην παίκτες της Νότιγχαμ.

Για παράδειγμα ο Στιούαρτ Πιρς, που αγωνίστηκε στον αγγλικό σύλλογο από το 1985 έως το 1997, ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2014-15.

Πέραν της αποθέωσης στον Έλληνα εφοπλιστή και μεγαλομέτοχο της Νότιγχαμ, ο Πιρς δεν δίστασε να πει πως ο αγγλικός σύλλογος όχι απλά δεν θα ξαναπέσει κατηγορία αλλά θα τερματίσει και μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик