Με ματσάρες συνεχίστηκε η Premier League στην τρίτη στροφή της.

Ξεχώρισε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νιουκάστλ και Μάντσεστερ Σίτι από το Κυριακάτικο μενού της Premier League στην τρίτη στροφή της.

Η ομάδα του Πεπ προερχόταν από δυο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ 6-0, και η αντίπαλος της από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπράιτον.

Από νωρίς μπελάδες για τους γηπεδούχους που μόλις στο 5′ βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Ο Bernardo Silva έστειλε μια ψηλή σέντρα ακριβείας μέσα στην περιοχή, και ο Ilkay Gundogan  έτρεξε προς αυτήν και τέλειωσε την φάση με ένα γρήγορο σουτ.

Στο 28΄είχαμε αντίδραση από την γηπεδούχο που έφερε τον αγώνα στα ίσα. Ο Allan Saint-Maximin με μια σέντρα ακριβείας μέσα στην περιοχή, βρήκε τον Miguel Almiron που έστειλε την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία. 

Ολική ανατροπή στο 39′ για την Νιούκαστλ. Ο Callum Wilson πήρε μια όμορφη πάσα και βρέθηκε σε καλή θέση, και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Άσχημα συνέχισε ο αγώνας και στο δεύτερο μέρος για την ομάδα του Μάντσεστερ. Στο 54′ η Νιούκαστλ έκανε το 3-1 και πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Ο Kieran Trippier πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ από φάουλ. Έδωσε καμπύλη στην μπάλα με την εξαιρετική τεχνική του και την έστειλε στο αριστερό παραθυράκι.

Αντίδραση από την Σίτι με τον Νορβηγό εκτελεστή Χάαλαντ που πέτυχε το 3-2 και ξαναέβαλε την ομάδα του στον αγώνα.

Βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα η ομάδα του Πεπ που έφερε γρήγορα τον αγώνα στα ίσα. Στο 64′ ο Kevin De Bruyne έδωσε όμορφα την μπάλα στα πόδια του Bernardo Silva που έπιασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή και έκανε το 3-3.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την γηπεδούχο αφού έμεινε με δέκα παίχτες για τα υπόλοιπα 26 λεπτά συν τις καθυστερήσεις. Πιο συγκεκριμένα με αυστηρή απόφαση ο Τριπιέρ πήρε κόκκινη λόγο συμπεριφοράς.

Η φιλοξενούμενη εκμεταλλευόμενη τη αριθμητική της υπεροχή, αλλά και την ψυχολογία έκλεισε στα καρέ της την γηπεδούχο, αλλά χωρίς να καταφέρει να βρει το τέταρτο γκολ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ