Ο Μικέλ Αρτέτα αν συνεχίσει να λέει σε δηλώσεις του ότι η Άρσεναλ είναι σε καλό δρόμο θα γίνει ο γραφικός της Πρέμιερ Λιγκ. Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, με μια μόλις νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες και στην βαθμολογία έχει κατρακυλήσει στην 14η θέση και η διαφορά της από την κορυφή είναι 8 βαθμούς. […]

Ο Μικέλ Αρτέτα αν συνεχίσει να λέει σε δηλώσεις του ότι η Άρσεναλ είναι σε καλό δρόμο θα γίνει ο γραφικός της Πρέμιερ Λιγκ. Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, με μια μόλις νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες και στην βαθμολογία έχει κατρακυλήσει στην 14η θέση και η διαφορά της από την κορυφή είναι 8 βαθμούς. Και πάλι καλά γιατί Λίβερπουλ και Σίτι δεν είναι και στα καλύτερα τους, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Η Γουλβς πέρασε από το Emirates, όπως και η Λέστερ στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα, και η γκρίνια αρχίζει να αυξάνεται και οι εποχές Έμερι πλησιάζουν ξανά. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει μια πρόοδος για να αντλείς αισιοδοξία. Μόνο ο Μικέλ Αρτέτα είναι αισιόδοξος. Η αμυντική της αστάθεια της στοιχίζει σχεδόν σε κάθε αγώνα, και από την άλλη της λείπει το εύκολο γκολ.

Το καλύτερο του παιχνίδι από την ημέρα που πήγε στην Γουλβς έκανε ο Ντάνιελ Ποντένσε, που κυριολεκτικά έκανε άνω κάτω την άμυνα της Άρσεναλ και έδωσε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.. Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες στον αγώνα, οι αμυντικοί της Άρσεναλ δεν βρήκαν τρόπο να τον σταματήσουν και ήταν αυτός που σκόραρε το γκολ νίκης για την ομάδα του.

Premier League on Twitter: "HALF-TIME Arsenal 1-2 Wolves Wolves lead at the interval thanks to well-taken goals from Pedro Neto and Daniel Podence #ARSWOL… https://t.co/yBPAYGWJ4v"

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Χιμένες στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ήταν το σημείο ανφοράς, με τον Μεξικάνο να συγκρούεται με τον Νταβίντ Λουίζ και να μένει αναίσθητος στο έδαφος.

Ο Πέδρο Νέτο βγήκε κερδισμένος από την τραγική αμυντική λειτουργία της Άρσεναλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο, δίνοντας το προβάδισμα στους «λύκους»

Η απάντηση της Άρσεναλ ωστόσο ήταν άμεση. Ο Μαγκαλιάες πήδηξε πιο ψηλά από όλους στη σέντρα του Γουίλιαν και με μια καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, μόλις τρία λεπτά μετά το γκολ των φιλοξενούμενων. 

Arsenal 1-2 Wolves: Nuno's men deepen Gunners' misery amid Jimenez concerns

Στο 42ο λεπτό ήταν η σειρά του καλύτερου ποδοσφαιριστή του αγωνιστικού χώρου να μιλήσει… Ο Ντάνιελ Ποντένσε εκμεταλλεύτηκε άψογα το ριμπάουντ στο σουτ του Νέτο, τσίμπησε την μπάλα με έναν «μαγικό» τρόπο πάνω από τον Γκάμπριελ και πλάσαρε άψογα τον Γερμανό τερματοφύλακα των «κανονιέρηδων», δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους «λύκους»!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ πίεσε αλλά δεν είχε τον τρόπο να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες σε αντίθεση με την ομάδα του Νούνο που είχε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Ποντένσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι