Ο προπονητής της Άρσεναλ μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα έκανε δηλώσεις για το μέλλον του με την Άρσεναλ, αλλά δεν είπε τίποτα. Απλά να χαμε να λέγαμε. Ο Μικέλ Αρτέτα αν συνεχίσει να λέει σε δηλώσεις του ότι η Άρσεναλ είναι σε καλό δρόμο θα γίνει ο γραφικός της Πρέμιερ Λιγκ. Δεύτερη συνεχόμενη εντός […]

Ο προπονητής της Άρσεναλ μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα έκανε δηλώσεις για το μέλλον του με την Άρσεναλ, αλλά δεν είπε τίποτα. Απλά να χαμε να λέγαμε.

Ο Μικέλ Αρτέτα αν συνεχίσει να λέει σε δηλώσεις του ότι η Άρσεναλ είναι σε καλό δρόμο θα γίνει ο γραφικός της Πρέμιερ Λιγκ. Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, με μια μόλις νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες και στην βαθμολογία έχει κατρακυλήσει στην 14η θέση και η διαφορά της από την κορυφή είναι 8 βαθμούς. Και πάλι καλά γιατί Λίβερπουλ και Σίτι δεν είναι και στα καλύτερα τους, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Η Γουλβς πέρασε από το Emirates, όπως και η Λέστερ στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα, και η γκρίνια αρχίζει να αυξάνεται και οι εποχές Έμερι πλησιάζουν ξανά. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει μια πρόοδος για να αντλείς αισιοδοξία. Μόνο ο Μικέλ Αρτέτα είναι αισιόδοξος. Η αμυντική της αστάθεια της στοιχίζει σχεδόν σε κάθε αγώνα, και από την άλλη της λείπει το εύκολο γκολ.

Ο Αρτέτα σε δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον του στην Άρσεναλ δεν είπε ουσιαστικά το παραμικρό. Δεν μίλησε και για ευθύνες, αλλά τουλάχιστον αυτήν την φορά δεν μας είπε το επικό ότι η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο και σύντομα ο κόσμος θα δει την Άρσεναλ που θέλει. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Από την στιγμή που αποφάσισα να γίνω προπονητής γνωρίζω πως κάποια ημέρα θα απολυθώ ή θα φύγω από τον σύλλογο. Απλά δεν ξέρω αν θα είναι μόλις ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου, αν θα είναι σε ένα μήνα, σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο.

Επομένως, δεν ανησυχώ. Η μοναδική ανησυχία μου είναι οι παίκτες να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους και να γίνονται διαρκώς καλύτεροι. Σας ξαναλέω. Γνωρίζω πως κάποια μέρα είτε θα απολυθώ είτε θα φύγω, αλλά δεν ξέρω το πότε»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ