Το μεγάλο ταλέντο της Αλβανίας έχει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον. Ο Αρμάντο Μπρόχα πιστεύει στις δυνατότητές του, όπως και οι Άγγλοι που τον αποθεώνουν.

Το μεγάλο ταλέντο της Αλβανίας έχει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον. Ο Αρμάντο Μπρόχα πιστεύει στις δυνατότητές του, όπως και οι Άγγλοι που τον αποθεώνουν.

Ο 21χρονος επιθετικός αποτελεί το μεγάλο στοίχημα των Αλβανών. Η φήμη του εξαπλώνεται χρόνο με τον χρόνο και με τον τρόπο που δουλεύει πολύ σύντομα θα απασχολεί όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Armando (@armando.broja)

Ο Μπρόχα είναι διεθνής στην Εθνική Αλβανίας και ανήκει στην Τσέλσι. Πέρυσι όντας δανεικός στην Σάουθάμπτον έδειξε τι μπορεί να πετύχει. Οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές και γι’αυτό η Τσέλσι τον εμπιστεύτηκε ξανά, βάζοντάς τον στο ρόστερ της!

Μπορεί ακόμα να μην έχει πάρει τις ευκαιρίες του αλλά ο υψηλός ανταγωνισμός του κάνει καλό! Ο Μπρόχα έχει αστείρευτη δίψα για το ποδόσφαιρο και θέλει σε κάθε ευκαιρία να διαφημίζει την πατρίδα του.

Η αυτοπεποίθησή του βρίσκεται στα ύψη όπως και οι φιλοδοξίες του αφού προσδοκά να κλέψει λίγο από την δόξα των Χάρι Κέιν και Κριστιάνο Ρονάλντο, πρωταγωνιστώντας μελλοντικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ