Συνδέθηκε με πολλά μεταγραφικά σενάρια αλλά εν τέλει συνεχίζει στην Μάνστεστερ Σίτι. Ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε διαφορετικά σχέδια για τη σεζόν όμως η έκβαση δεν τον ξενίζει.

Συνδέθηκε με πολλά μεταγραφικά σενάρια αλλά εν τέλει συνεχίζει στην Μάνστεστερ Σίτι. Ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε διαφορετικά σχέδια για τη σεζόν όμως η έκβαση δεν τον ξενίζει.

Με κλεισμένα πέντε χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα διαιώνιζε πως ο κύκλος του στους Πολίτες ολοκληρώθηκε. Πλέον αναζητούσε μια νέα περιπέτεια που θα ήταν είτε στην Βαρκελώνη, είτε στο Παρίσι.

Μπαρτσελόνα και Παρί Σ.Ζ τον είχαν μόνιμα στα ραντάρ τους όλο το καλοκαίρι, όμως ουσιαστική κίνηση δεν έγινε και ο Πορτογάλος έμεινε στην παλιά του αγάπη.

Το όνομα των Μπλαουγκράνα ήταν στην… pole position για αρκετό καιρό και ο Σίλβα επιθυμούσε πολύ την μετακίνησή του στο Καμπ Νου.

Ο Πορτογάλος το είχε διαμηνύσει σε όλους και πρώτιστα στον Πεπ Γκουαρδιόλα πως θέλει να αποχωρήσει, με τον Ισπανό να μην στέκεται εμπόδιο στην επιλογή του.

Φρένο ωστόσο σε οποιαδήποτε συζήτηση έβαλε η Μάντσεστερ Σίτι που για να δώσει τον 28χρονο μέσο θα έπρεπε να ικανοποιηθεί οικονομικά. Και οι απαιτήσεις της κρίθηκαν “τρελές” για να υπάρξει deal. *Όπως διαρρέεται από τον Σίλβα υπήρξε μόλις 1 πρόταση όλο το καλοκαίρι.

Έτσι ο Μπερνάρντο θα μπορούσε να πει κανείς πως… ξέμεινε στο Μάντσεστερ. Αυτό δεν ήταν βέβαια διακριτό όλους αυτούς τους μήνες ωστόσο η επιθυμία δεν άλλαξε!

Και τώρα φαίνεται πως όλα θα πάρουν το δρόμο τους καθώς η Μπαρτσελόνα θα επανέλθει τον Ιανουάριο για να κλείσει την πολυπόθητη μεταγραφή!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ