Μοιρασιά στο μεγάλο ντέρμπι του Έτιχαντ και η κερδισμένη στο τέλος ήταν η ομάδα της Λέστερ που έμεινε στην κορυφή. Δύο πέναλτι στον αγώνα αλλά στο δικό της η Σίτι με τον Ντε Μπρόινε αστόχησε και δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Με καταρρακτώδη βροχή για μια ώρα περίπου, αλλά οι ομαδες έπαιξαν ποδόσφαιρο υψηλού […]

Μοιρασιά στο μεγάλο ντέρμπι του Έτιχαντ και η κερδισμένη στο τέλος ήταν η ομάδα της Λέστερ που έμεινε στην κορυφή. Δύο πέναλτι στον αγώνα αλλά στο δικό της η Σίτι με τον Ντε Μπρόινε αστόχησε και δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Με καταρρακτώδη βροχή για μια ώρα περίπου, αλλά οι ομαδες έπαιξαν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου!

Στο μεγάλο Αγγλικό ντέρμπι, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ ήρθαν τελικά ισόπαλες στο Etihad  με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλάχ, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν την απάντηση με το καταπληκτικό γκολ του Ζεσούς. Στη συνέχεια έχασαν την ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο σκορ, αλλά έχασε το πέναλτι ο Ντε Μπρόινε…

Οι πρωταθλητές ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα και προηγήθηκαν στο 13΄, με πέναλτι που κέρδισε ο Μανέ και εκτέλεσε εύστοχα ο Σαλάχ. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν στο 31΄ με εξαιρετική ενέργεια ου Γκάμπριελ Ζεσούς. Στο 42΄, ο Ντε Μπρόινε στήθηκε στα 11 βήματα και έστειλε τη μπάλα άουτ στο πέναλτι που καταλογίστηκε μετά από εξέταση του βίντεο.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την Μάντσεστερ Σίτι καλύτερη αλλά  όσο περνούσαν τα λεπτά, ο ρυθμός έπεφτε. Μία φάση στο πρώτο τέταρτο είχε η κάθε ομάδα και μετά αμφότερες προτίμησαν να μην πάρουν ρίσκο. Ήξεραν πως η ισοπαλία δεν είναι καταστροφική. Σταδιακά, λοιπόν, βολεύτηκαν με αυτή. Υπό καταρρακτώδη βροχή παίχτηκε το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου  ημιχρόνου.

https://www.youtube.com/watch?v=6qCv5ezBJMA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι