Ο Μουρίνιο είναι γνωστό ότι έχει τεράστιά ποδοσφαιρική εμπειρία, και τα ματάκια του έχουν δει πολλα. Επίσης γνωστό είναι ότι του αρέσει να μοιράζεται πικάντικες ιστορίες από το παρελθόν του. όπως αυτή η ιστορία που μας γυρνάει πίσω στα χρόνια της Γιουνάιτεντ και την συνύπαρξη του με τον Πολ Πογκμπά. Είναι γνωστό ότι ο Ζοσέ […]

Ο Μουρίνιο είναι γνωστό ότι έχει τεράστιά ποδοσφαιρική εμπειρία, και τα ματάκια του έχουν δει πολλα. Επίσης γνωστό είναι ότι του αρέσει να μοιράζεται πικάντικες ιστορίες από το παρελθόν του. όπως αυτή η ιστορία που μας γυρνάει πίσω στα χρόνια της Γιουνάιτεντ και την συνύπαρξη του με τον Πολ Πογκμπά.

Είναι γνωστό ότι ο Ζοσέ δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας και με έντονα χαρακτηριστικά και από την άλλη τι να πει κανείς για τον Πολ Πογκμπά που έχει δώσει πολλές αφορμές για τον χαρακτήρα του.

Η ιστορία μας αφορά την εποχή της συνύπαρξης των δύο πρωταγωνιστών της ιστορίας στο Ολντ Τράφορντ. Όταν η αλαζονεία του Πογκμπά ξεπέρασε τα όρια και ο Μουρίνιο που έπρεπε να κάνει μια σημαντική επιλογή. Άλλωστε ήταν γνωστή η κόντρα του Πορτογάλου τεχνικού με τον Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Paul Pogba claimed to have celebrated Jose Mourinho's Manchester United sacking: 'He f***ed with the wrong baller!' | The Independent | The Independent

Μια φορά και ένα καιρό λοιπόν…..

«Θυμάμαι ένα ενδεικτικό περιστατικό όταν παίζαμε με την ομάδα της Μπέρνλι που ήταν κοντά  30χλμ. από την πόλη του Μάντσεστερ. Ο Πολ ξαφνικά ήρθε και με βρήκε για να μου ζητήσει να επιστρέψει μόνος του, με δικό του όχημα και όχι με το, πούλμαν της αποστολής. Η αρχική μου αντίδραση ήταν αρνητική στο αίτημα του, αλλά μετά τον αγώνα που είχαμε κερδίσει με ξαναβρήκε και μου ζήτησε το ίδιο. Επειδή ήμουν χαρούμενος από την νίκη μας του είπα ότι θα μπορούσε να φύγει λίγο πριν φτάσουμε στο γήπεδο μας και όχι πριν.

Αφού τέλειωσα με την συνέντευξη τύπου και πήγαινα για το πούλμαν της ομάδας, τι να δω; Μια Ρολς Ρόις και ένας οδηγός παρκαρισμένη δίπλα στο πούλμαν και τον Πογκμπά να μπαίνει μέσα. Τότε κατάλαβα ότι ο Πογκμπά δεν αλλάζει. Το μυαλό του δεν θα αλλάξει ποτέ.

Αυτού εξοχότης Πολ Πογκμπά ήθελε να φύγει με Ρολς Ροις και όχι με το ταπεινό πούλμαν της ομάδας μας και τους συμπαίχτες του.

Και κάπου εκεί σε πιάνουν οι σκέψεις και προσπαθείς να βρεις την λύση στο πρόβλημα. Του απαγορεύεις να πάει με το αυτοκίνητο του; Επειδή είσαι χαρούμενος με την νίκη της ομάδας αδιαφορείς και τον αφήνει να πάει μόνος του; Ή πας σε δραστική λύση και στο εν τέλει η Γιουνάιτεντ στέλνει εμένα για διακοπές;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ