Το μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία πλησιάζει και η Λίβερπουλ θα τεστάρει τις αντοχές της! Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι προετοιμασμένος αγωνιστικά και κάνει... πλάκα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία πλησιάζει και η Λίβερπουλ θα τεστάρει τις αντοχές της! Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι προετοιμασμένος αγωνιστικά και κάνει… πλάκα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το Λίβερπουλ-Σίτι εξελίσσεται σε απόλυτο rivaldy τα τελευταία χρόνια στο Νησί. Μόνο που φέτος οι δύο ομάδες ακολουθούν βίους αντίθετους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα παραμένει σταθερά στην κορυφή ενώ οι Reds παλεύουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας με τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Όση αντιπαλότητα και αν υπάρχει, αυτή μένει μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου! Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος, κυρίως στους δύο προπονητές που αναγνωρίζουν ο ένας την αξία του άλλου!

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ δεν μπορεί να παραβλέψει όσα έχει πετύχει ο Πεπ στην Μαν.Σίτι τα τελευταία χρόνια και τον αποθεώνει με ένα επικό τρόπο!

«Ποιος το είπε αυτό. Δεν το ήξερα. Θα προτιμούσα ο Πεπ να είχε άδεια τα σαββατοκύριακα τα τέσσερα τελευταία χρόνια ή κάτι τέτοιο! 100%! Δεν θα ήταν πιο εύκολο αλλά τουλάχιστον λίγο πιο “ελεύθερο”.

Στην πραγματικότητα, η καλύτερη λύση θα ήταν να είχε άδεια τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Χωρίς πλάκα, είναι ένα αστείο. Μου είπε πως όταν δεν είμαστε προπονητές σε καμία ομάδα, θα καθίσουμε μαζί να πιούμε ένα ποτήρι κρασί, παρόλο που δεν πίνει πολύ.

Αυτό που κάνει ο Πεπ είναι απίστευτο. Θέλει να κερδίζει απεγνωσμένα. Κάθε παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Τόσα πολλά πράγματα που είναι πραγματικά ιδιαίτερα για έναν προπονητή.

Το έχω πει και δεν ξέρω πόσο συχνά πρέπει να το λέω, είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και το αποδεικνύει συνεχώς. Κάθε μέρα. Είναι εξαιρετικό αυτό που κάνουν. Πραγματικά ξεχωριστό. Το σέβομαι.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν έχω πρόβλημα με την κατάσταση. Δεν είμαι ο Ναδάλ ή ο Φέντερερ και ο Πεπ δεν είναι ο Ναδάλ. Αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο και είναι οι καλύτεροι φίλοι.

Ο Πεπ και εγώ δεν είμαστε καλύτεροι φίλοι γιατί δεν γνωριζόμαστε, αλλά τον σέβομαι πολύ και ξέρω ότι σέβεται κι εκείνος αυτό που κάνουμε. Για έναν ανταγωνισμό, δεν χρειάζεται να είμαστε αγενείς»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι