Ο Καζεμίρο αποχαίρετισε τη Ρεάλ και λίγες ώρες μετά στην Αγγλία για να δει από κοντά την νέα του ομάδα σε ένα μεγάλο ντέρμπι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ, ένα ματς που ανεξάρτητα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, έχει πάντα ξεχωριστή αίγλη. Πόσο μάλλον όταν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους καίγονται για την νίκη.

Ο Καζεμίρο βρέθηκε στο Ολντ Τράφορντ για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι, αλλά και για να παρουσιαστεί στους φίλους της Γιουνάιτεντ.

Ο Καζεμίρο αποχαίρετισε τη Ρεάλ και λίγες ώρες μετά στην Αγγλία για να δει από κοντά την νέα του ομάδα σε ένα μεγάλο ντέρμπι.

Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν ανακοινώσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή και μέσα στις επόμενες ημέρες θα τεθεί στη διάθεση του Τεν Χαχ.

Οι πρώτες δηλώσεις του

«Έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Αγγλίας. Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να τα δώσω όλα για τη φανέλα και τον κόσμο της και να κατακτήσω μαζί της άμεσα ένα πρωτάθλημα. Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιζα απόψε κόντρα στη Λίβερπουλ. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα αγωνιστώ και πάλι δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ανυπομονώ για την ώρα και τη στιγμή που θα συμβεί και πάλι αυτό»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ