Η Μαν.Σίτι λίγες ημέρες μετά την τεράστια νίκη στο Emirates επί της Άρσεναλ, έχασε βαθμούς και έδαφος στη μάχη της κορυφής.

Η Μαν.Σίτι λίγες ημέρες μετά την τεράστια νίκη στο Emirates επί της Άρσεναλ, έχασε βαθμούς και έδαφος στη μάχη της κορυφής.

Η Νότιγχαμ έβαλε μπλόκο στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που δεν συνηθίζει χάνει με τέτοιο τρόπο βαθμούς. Κάποιοι από τους παίκτες των πολιτών μοιάζουν ενοχλημένοι από την ισοπαλία όμως ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε μετρημένος στα λόγια του.

“Σε παιχνίδια όπως αυτά, είναι καλύτερα να μην πω κάτι αλλά να πάω σπίτι, να έχω έναν καλό ύπνο και από την επόμενη ημέρα να σκεφτώ το ματς που ακολουθεί. Όταν οι παίκτες δίνουν τα πάντα, δίνουν τα πάντα”, τόνισε στο flash interview ο Πεπ Γκουαρδιόλα, για να προσθέσει κατόπιν στη συνέντευξη Τύπου:

“Συγχαρητήρια στην Νότιγχαμ για τον βαθμό που πήρε. Ήταν θαυμάσια η εμφάνισή μας, παίξαμε πραγματικά καλά αλλά δεν σκοράραμε. Πρέπει να σκοράρουμε.

Θα έπρεπε να ήταν 2-0 ή 3-0 υπέρ μας στο πρώτο μέρος, επιτρέψαμε ένα σουτ και αφήσαμε βαθμούς. Δεν ήταν η μέρα μας για να πάρουμε το ματς.

Σε αυτά τα παιχνίδια, όταν βάζεις το δεύτερο γκολ, έρχεται αμέσως μετά και το τρίτο γκολ. Θα πρέπει να κοιταχτούμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, ώστε να βάζουμε τα γκολ και να παίρνουμε τις νίκες, χάσαμε απόψε πολλές καθαρές ευκαιρίες”.

Εν τω μεταξύ, έντονα δυσαρεστημένος από την απώλεια που είχε η ομάδα του και η οποία την άφησε δύο πόντους πίσω από την κορυφή (έχοντας μάλιστα ματς περισσότερο σε σύγκριση με την Άρσεναλ), εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κάιλ Γουόκερ.

“Πηγαίνουμε στο Έμιρεϊτς και παίρνουμε τη νίκη κάνοντας το ματς που κάναμε και έπειτα ερχόμαστε εδώ, είναι απαράδεκτο. Εάν θέλουμε να ανταγωνιστούμε με τις ομάδες της κορυφής, χρειάζεται να παίρνουμε αυτές τις νίκες.

Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς με τον ίδιο τρόπο, σαν να είναι τελικός μίας διοργάνωσης”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик