Όπου και αν κοιτάξεις η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζεται πρώτη και καλύτερη στις κυριότερες στατιστικές κατηγορίες. Το ότι δεν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας αποδεικνύει ότι τα νούμερα δεν παίζουν μπάλα.

Όπου και αν κοιτάξεις η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζεται πρώτη και καλύτερη στις κυριότερες στατιστικές κατηγορίες. Το ότι δεν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας αποδεικνύει ότι τα νούμερα δεν παίζουν μπάλα…

Οι Πολίτες παίζουν θελκτικό ποδόσφαιρο και κάθε ποδοσφαιρόφιλος χαίρεται να τους βλέπει! Αυτό είναι έργο Γκουαρδιόλα που χτίζει μια κυριαρχική νοοτροπία στην ομάδα του.

Δεν θα δεις ποτέ την Μαν.Σίτι σε παθητικό ρόλο. Ακόμα και όταν χάνει έχει κυριαρχήσει σε τομείς του παιχνιδιού. Για να το κάνει φυσικά έχει και τα κατάλληλα υλικά αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο.

Η ανάλυση των στατιστικών της ομάδας του Πεπ δείχνουν πως παίζουν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και βρίσκονται μακράν σε ανώτερο επίπεδο από τους αντιπάλους.

Μπροστά υπάρχει ο Χάαλαντ. Από μόνος του είναι αρκετός για να δώσει την πρωτιά στην Σίτι! Κορυφαίος σκόρερ για την ώρα ο Νορβηγός. Δουλειά γίνεται όμως και στα μετόπισθεν και πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Έντερσον. Τα τέσσερα clean sheets ανεβάζουν πρώτη και σε αυτή την κατηγορία την Σίτι!

Απομένουν δύο ακόμα πρωτιές! Από την εξίσωση δεν μπορεί να λείπει ο μαέστρος του κέντρου, Κέβιν Ντε Μπρόινε με τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα. Και τέλος, ωδή στη δημιουργία παιχνιδιού που η Σίτι δεν… πιάνεται! Με διαφορά από τους διώκτες της η ομάδα του Μάντσεστερ έχει το καλύτερο ποσοστό κατοχής! *Για την ακρίβεια έχουν γίνει 4.952 μεταβιβάσεις σε 630 αγωνιστικά λεπτά.

Και όμως μετά από όλα αυτά τα παράσημα η Μαν.Σίτι δεν είναι στην κορυφή της PremierLeague… Αυτό είναι και το μοναδικό ελάττωμα που μοιάζει πιο σημαντικό από όλα!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα