Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μοιάζει ασταμάτητος και όλοι στην Μαν.Σίτι τρίβουν τα χέρια τους... Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ωστόσο ανησυχεί...

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μοιάζει ασταμάτητος και όλοι στην Μαν.Σίτι τρίβουν τα χέρια τους… Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ωστόσο ανησυχεί…

Η Μαν.Σίτι βρήκε τον… αδυσώπητο γκολτζή της τη φετινή σεζόν! Η χρονιά ωστόσο είναι ιδιαίτερη καθώς τα πρωταθλήματα διακόπτονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Ο Χάαλαντ δεν θα βρεθεί εκεί καθώς η Νορβηγία δεν έχει πάρει την πρόκριση. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μιλάει ανοιχτά για τις… διακοπές του νεαρού σούπερ σταρ, ελπίζοντας ότι δεν θα επηρεαστεί η φόρμα του.

«Η κατάσταση του Χάαλαντ στον δεύτερο γύρο, θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά του στη Μαρμπέγια. Ο Χάαλαντ έχει σπίτι στη Μαρμπέγια και εκεί θα πάει. Θα παίξει γκολφ και ελπίζω πως δεν θα φάει ή θα πιεί πολύ, για να γυρίσει σε φόρμα για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αν έχεις μια ομάδα με έξι παγκόσμιους πρωταθλητές, πιθανότατα θα είναι καλό για την ψυχολογία της ομάδας. Από την άλλη, τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά αν έχεις παίκτες που αποκλείστηκαν νωρίς, βέβαια θα έχουν τον χρόνο να ξεκουραστούν»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ