Η Μαν.Σίτι δείχνει το δρόμο! Η διοίκηση των "πολιτών" είναι έξαλλη με την συμπεριφορά των οπαδών της και παίρνει τα μέτρα της!

Η Μαν.Σίτι δείχνει το δρόμο! Η διοίκηση των “πολιτών” είναι έξαλλη με την συμπεριφορά των οπαδών της και παίρνει τα μέτρα της!

Το ντέρμπι στην Αγγλία είχε δυστυχώς και… τρίτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες αλληλοκατηγορήθηκαν για διάφορους λόγους και η καθεμία παίρνει τις ευθύνες της για όσα αναλογούν!

Τα αισχρά συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς της Σίτι για τους νεκρούς του Χίλσμπορο εξόργισε το κλαμπ. Μάλιστα οι “πολίτες” δέχτηκαν δριμεία κριτική και από την Συμμαχία Υποστήριξης Επιζώντων του Χίλσμπορο, λαμβάνοντας αποστολή “μεταμέλειας”.

Έτσι η διοίκηση της Μαν.Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση και παίρνει πρωτοβουλίες για να συνετιστούν οι οπαδοί!

«Λυπούμαστε που διαβάζουμε ότι εσείς και άλλες οικογένειες επηρεαστήκατε από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή, ιδιαίτερα λόγω των προσωπικών σας συνδέσεων με την τραγωδία της καταστροφής στο Χίλσμπορο. Ως σύλλογος καταδικάζουμε σθεναρά τα τραγούδια ή τα συνθήματα με συνειρμούς σε ποδοσφαιρικές τραγωδίες και θα συνεχίσουμε να επιβάλλουμε κυρώσεις σε εκείνα τα άτομα που θεωρούνται υπεύθυνα για τέτοια συμπεριφορά.

Παράλληλα με την καταδίκη της συμπεριφοράς αυτής της φύσης, στεκόμαστε δίπλα στους οπαδούς της Λίβερπουλ στον εορτασμό της επετείου του Χίλσμπορο κάθε χρόνο για να θυμόμαστε όσους έχασαν δυστυχώς τη ζωή τους. Ταυτόχρονα, επαινούμε επίσης τις ενέργειες πολλών οργανώσεων που συνεχίζουν να εκπαιδεύουν το ευρύτερο κοινό για την τραγωδία και εκείνων που ζητούν να αναληφθεί θετική δράση μέσω της εκστρατείας Hillsborough Law.

Πριν από την επόμενη συνάντηση μεταξύ των συλλόγων μας, θα επικοινωνήσουμε με όλα τα μέλη των εισιτηρίων διαρκείας και των αγώνων για να επαναλάβουμε ότι αυτό το είδος μίσους σε συνθήματα και τραγούδια δεν έχει θέση στο παιχνίδι και ζητάμε στη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας, που δεν έχουν ποτέ υιοθετήσει με τέτοια συμπεριφορά, να φωνάξει και να αναφέρει οποιοδήποτε άτομο το επιλέξει».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ