Η Μαν.Σίτι δείχνει το δρόμο! Η διοίκηση των "πολιτών" είναι έξαλλη με την συμπεριφορά των οπαδών της και παίρνει τα μέτρα της! Απογοητευμένος από όσα συνέβησαν είναι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Μαν.Σίτι δείχνει το δρόμο! Η διοίκηση των “πολιτών” είναι έξαλλη με την συμπεριφορά των οπαδών της και παίρνει τα μέτρα της! Απογοητευμένος από όσα συνέβησαν είναι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το ντέρμπι στην Αγγλία είχε δυστυχώς και… τρίτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες αλληλοκατηγορήθηκαν για διάφορους λόγους και η καθεμία παίρνει τις ευθύνες της για όσα αναλογούν!

Τα αισχρά συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς της Σίτι για τους νεκρούς του Χίλσμπορο εξόργισε το κλαμπ. Μάλιστα οι “πολίτες” δέχτηκαν δριμεία κριτική και από την Συμμαχία Υποστήριξης Επιζώντων του Χίλσμπορο, λαμβάνοντας αποστολή “μεταμέλειας”.

Έτσι η διοίκηση της Μαν.Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση και παίρνει πρωτοβουλίες για να συνετιστούν οι οπαδοί! Την ίδια στιγμή και ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για αυτή την κατάσταση.

«Πραγματικά εγώ προσωπικά δεν άκουσα τα συνθήματα που λένε πως είπαν οι οπαδοί μας για το Hillsborough. Αν έγινε όμως τότε εγώ έχω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό το γεγονός. Δεν είναι κάτι που αντιπροσωπεύει την ομάδα μας. Δεν είναι αυτή η Σίτι σαν σύλλογος και δεν μας τιμάει… Δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποια τοξικότητα ανάμεσα στην Σίτι και την Λίβερπουλ. Όχι, δεν συμφωνώ σε αυτό. Τουλάχιστον δεν ισχύει από την μεριά μας»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ