Η βαριά ήττα στο τοπικό ντέρμπι δεν πτοεί τον Έρικ Τεν Χαγκ! Ο Ολλανδός τεχνικός είναι σίγουρος πως η Μαν.Γιουνάιτεντ θα βρεθεί ξανά στο σωστό δρόμο.

Η βαριά ήττα στο τοπικό ντέρμπι δεν πτοεί τον Έρικ Τεν Χαγκ! Ο Ολλανδός τεχνικός είναι σίγουρος πως η Μαν.Γιουνάιτεντ θα βρεθεί ξανά στο σωστό δρόμο.

Πάντα οι ήττες πονάνε… Όταν μάλιστα έρχονται κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο στην πόλη, τότε το κλίμα μόνο θετικό δεν μπορεί να είναι. Μετά το 6-3 από την Μαν.Σίτι άπαντες στην Γιουνάιτεντ έψαχναν απεγνωσμένα λύσεις στα προβλήματα.

Άμεσα δεν μπορεί κάτι να αλλάξει καθώς έρχεται παιχνίδι με την Ομόνοια για το Europa League. Για τον Έρικ Τεν Χαγκ όμως αυτός ο διασυρμός ήταν… ταρακούνημα για όλους και η συνέχεια θα είναι διαφορετική.

Την ίδια στιγμή ο προπονητής των “κόκκινων διαβόλων” απάντησε και στις φήμες αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Πήραμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση από τις νίκες με την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, όμως ο αγώνας με τη Σίτι ήταν μια “ένεση πραγματικότητας” για εμάς. Ευχαριστούμε επομένως για το μάθημα, Πεπ και Σίτι. Μπορούμε να αποδεχτούμε την ήττα μας, όχι όμως και την απαράδεκτη εμφάνισή μας. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα»

Για τον Κριστιάνο: «Δεν τον βλέπω δυστυχισμένο. Μην με παρεξηγείτε, είναι πολύ νευριασμένος όταν δεν παίζει. Στην προπόνηση είναι πάντα χαρούμενος, προπονείται πολύ δυνατά, δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό κι αυτό είναι αυτό που περιμένουμε από αυτόν».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ