Ο Έρικ Τεν Χαγκ γνώριζε εξ'αρχής ότι έχει πολλή δουλειά στην Μαν.Γιουνάιτεντ. Μετά όμως τον χθεσινό όλεθρο ήρθε η ώρα να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ γνώριζε εξ’αρχής ότι έχει πολλή δουλειά στην Μαν.Γιουνάιτεντ. Μετά όμως τον χθεσινό όλεθρο ήρθε η ώρα να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Σε μια ήττα ευθύνονται όλοι. Παίκτες και προπονητές. Πάντα όμως κάποιος είναι πιο ευάλωτος. Στην προκειμένη περίπτωση το άνευρο κέντρο την Μαν.Γιουνάιτεντ στο χθεσινό παιχνίδι με την Σίτι που μόνο ντέρμπι δεν ήταν!

Ο Ολλανδός τεχνικός προσπαθεί να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα αλλά βλέπει πως το κέντρο δεν τραβάει… Η ορμή των παικτών του Γκουαρδιόλα δεν είχε αντίσταση από την μεσαία γραμμή των “κόκκινων διαβόλων”. Έρικσεν και  ΜακΤόμινει δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος τους.

Η αποκαρδιωτική εικόνα φέρνει αλλαγή σχεδίων για τον Έρικ Τεν Χαγκ. Θέλει πρώτιστα στιβαρό κέντρο και θα το επιδιώξει στις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους. Ήδη έχει χτυπήσει ξανά τη πόρτα της διοίκησης ζητώντας “επιτακτικά” τον Φρανκ Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα ενώ έπεται και συνέχεια!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ